В Следствения комитет на беше създадена програма за търсене на

...
В Следствения комитет на беше създадена програма за търсене на
Коментари Харесай

Изкуствен интелект търси серийни убийци в Русия

В Следствения комитет на беше основана стратегия за търсене на, основана въз основата на. Алексей Бесонов, началник на Изследователския институт по криминалистика към съветското разследване, разгласи това в изявление за вестник " ".
" Въз основа на изкуствения разсъдък е основана нова стратегия за търсене на серийни убийци. Специалистите са създали логаритъм, който им разрешава да сформират портрет на търсения нарушител ", сподели той, представен от БГНЕС.
 Лавров: Русия не е съгласна с Турция за Нагорни Карабах Лавров: Русия не е съгласна с Турция за Нагорни Карабах
Руският външен министър Сергей Лавров съобщи, че страната му не е съгласна с Турция във връзка с продължаващия спор в Нагорни Ка...
Според Бесонов в програмата се вкарват първичните данни от огледа на местопроизшествието, характерностите на жертвата (пол, възраст) и осъщественото закононарушение (вид нахлуване, оръжие и др.). " Специална стратегия пресмята и предлага най-правилната алтернатива. Получаваме портрет на фанатика за няколко минути калкулации - и можем да стартираме да го търсим ", сподели Бесонов. Той добави, че програмата дефинира възрастта на нарушителя с акуратност 80% и разкрива дали той страда от психологично заболяване с акуратност 81,5%.
" С почти същата възможност (82%) ще разберем дали е бил осъждан за други закононарушения или не. Можем по-ясно да кажем дали фанатикът се е движил с кола или пешком (грешката е единствено 10%), дали е познавал жертвата или не, което е значимо за по-нататъшно следствие “, сподели Бесонов.
Той означи, че са били нужни три години, с цел да се сътвори приложението и да се тества, а използването му в практиката е довело до разкриването на тежки убийства в Иркутск, Краснодар, Москва и Московска област.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР