В следствения арест остава 42-годишният пиян хулиган, който при извеждането

...
В следствения арест остава 42-годишният пиян хулиган, който при извеждането
Коментари Харесай

Съдът остави в килия пиян хулиган, ударил полицай в Хасково

В следствения арест остава 42-годишният пийнал гамен, който при извеждането му от игрална зала удари служител на реда в Хасково. Това реши през днешния ден Районният съд.

Рецидивистът има 9 предходни осъждания, 5 от тях за безчинство. Последната му присъда е 4месеца затвор през 2019 година

Както към този момент писахме, през вчерашния ден 42-годишният мъж беше задържан във очевидно нетрезво положение след скандал в игрална зала в центъра на Хасково в 2.45 часа. Охраната му поискала зелен документ. Той отказъл и влезнал в залата. Пристигнала полиция, а при ареста хасковлията блъснал с глава в лицето служител на реда.

Сега той е упрекнат в безчинство при повторност и причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник. прокуратурата изиска най-тежката мярка „ задържане под стража “, а юристът му – домакински арест, тъй като има да се грижи за 9-годишно дете и да устоя студентка. Защитникът му изиска разпит на дамата, с която живее и съдебно-психиатрична експертиза, само че съдът отхвърли двете претенции.

Обвиняемият сподели пред Темида, че съжалява за случилото се и че не помни нищо от случая и задържането.

Съдът го остави в ареста с претекст, че може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Определението може да бъде обжалвано пред Хасковския областен съд в тридневен период.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР