В следобедните часове от Бъкингамския дворец разпространиха тревожното съобщение, че

...
В следобедните часове от Бъкингамския дворец разпространиха тревожното съобщение, че
Коментари Харесай

На живо: Какво е състоянието на Елизабет II? Принцовете кацнаха в Абърдийн

В следобедните часове от Бъкингамския замък разпространиха тревожното известие, че кралица Елизабет Втора е под лекарско наблюдение Балморал, откакто медиците признаха, че са обезпокоени от здравословното ѝ положение.

" Кралицата се усеща удобно на този стадий ", отбелязаха кралските чиновници.

Новините, че цялото семейство на кралицата пътува към Балморал, в това число и принц Хари, провокира терзание в коментаторите и британския народ, че се случва нещо съществено. 

Доброжелатели се събират пред замъка, а международни религиозни водачи насочат молебствия за здравето на Елизабет II.

Полицейски чиновници пазят портите на алеята, водеща към замъка, където към кралицата се причисляват членове на нейното семейство.

Dir.bg ще ви уведомява за всички събития към здравословното положение на кралица Елизабет Втора.



19:22

Принц Хари пътува към Балморал самичък без брачната половинка си Меган. Това твърди неговият представител. По-рано беше обявено, че двамата пътуват към двореца в Шотландия.

19:18

Хората започнаха да се събират и пред Бъкингамския замък в Лондон, демонстрират фотоси на АП. Въпреки дъжда, стотици се молят за кралицата.

18:54

В Балморал, където се намира кралица Елизабет Втора, към този момент са престолонаследникът, принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила, както и дъщерята на кралицата - принцеса Анна. Там са и по-малките синове на кралицата, принц Андрю и принц Едуард. Последният е придружаван от брачната половинка си - Софи.

В Балморал пристигна и синът на принц Чарлз - принц Уилям. Неговата брачна половинка Кейт обаче остава в замъка Уиндзор с трите им деца - Джордж, Шарлот и Луис, които са на учебно заведение през днешния ден.

17:59

Принцoвете Уилям, Андрю и Едуард са кацнали в Абърдийн, заяви Военновъздушни сили. Кралските особи са се качили в коли, с които се допуска, че ще пътуват към час до двореца Балморал.

17:42

Традиционната гала по промяната на караула пред Бъкингамския замък в Лондон бе анулирана, съобщи BBC. Пред входа на двореца бе сложена табела, в която туристите бяха осведомени, че промяната на караула, която е известна туристическа атракция, е анулирана. Но по-късно тази табела беше махната от представители на двореца.

17:33

Полет със седем членове на кралското семейство се чака скоро да кацне на летището в Абърдийн, заяви BBC. Самолетът пътува от RAF Northolt в Лондон. Не е известно кои тъкмо членове на семейството са на борда.

17:28

Става нещо съществено, споделят кралски специалисти, Хари също бърза да се върне

16:37
Всички водещи на BBC облякоха черни костюми с черни вратовръзки. Това демонстрира скрийншот от малкия екран, оповестен в " Телеграм ". Медията анулира всички постоянни стратегии до 18:00 ч. локално време, заяви и News Australia

15:19
Цялата страна е разтревожена от новината за кралицата, сподели новият министър председател Лиз Тръс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР