В скорошна публикация на вестник Галерия се твърди, че „мръсен

...
В скорошна публикация на вестник Галерия се твърди, че „мръсен
Коментари Харесай

Тоца и Ивайло избухнаха: Бившите ни любови поръчват статии срещу нас

В скорошна обява на вестник Галерия се твърди, че „ замърсен контракт прецаква Антония Петрова при бракоразвод и тя няма да получи нищо, в случай че разтрогне брака си с Ивайло Батинков, тъй като предприемачът се е подсигурил добре, като е присъединил уговорка в предбрачния контракт, съгласно която Антония няма право на дял от бизнеса му”.

Обикновено Антония рядко дава пояснение на изявленията за себе си, само че този път реакцията й бе светкавична – освен нейната, само че и на брачният партньор й Ивайло! Причината са искрено погрешните изказвания, съгласно тях, които, както казахме, към този момент се цитират на всички места в общественото пространство. Двамата си изясняват всичко това, което се случва в тъкмо този сърдечен за тях миг с обстоятелството, че в живота им има доста засегнати някогашни половинки, които очевидно по всякакъв начин се пробват да си отмъстят. Ето какво споделиха те пред ШОУ:

„ Наистина се чудех дали въобще да оборвам тези трудове, само че те в действителност прекаляват. И защото засягат директно фамилията ми, взех решение да отвърна. Във въпросната публикация първо има ужасно доста несъгласия и второ – има най-малко 5 неистини. С Ивайло взехме решение, че желаеме изрично да заявим, че това е безспорна неистина! Няма грам истина в написаното”, споделя Антония пред нас. А брачният партньор й Ивайло е даже още по-категоричен:

„ Изключително сме възмутени по какъв начин излиза сходна нелепост и то броени дни преди Антония да роди. Покъртително е! Пишат, че моето семейство било прецакало Антония?! И какво излиза? Че аз имам семейство с жена, която желая в началото хубаво да прецакам, след което да чакам тя да бъде най-щастливата жена до мен?! Пълен парадокс е!

Освен това е доста значимо да кажа, че моето семейство е единствено уважаваната ми майка – а във въпросния материал написа за „ родителите ми”. Аз имам единствено един родител от 20 години. Плюс това на уважаемата ми майка й е последна грижа синът й какви предбрачни контракти ще подписва, камо ли да се намесва в това. Все отново аз съм мъж на 40 години, взимам самичък решенията в живота си.

И трето – хората, които подписват предбрачни контракти, очевидно са доста страхливи и комплексирани мъже, които са си взели жена трофей, която да си пазят, сходно на имущество. Да де, но тази жена се жертва доста повече, в сравнение с аз бих могъл – жертва си и тялото, и живота, и се отдава на едно семейство. Всички тези неща, събрани вкупом, са извънредно занимателни, само че все пак ни подразниха много.

С Антония даже се смеехме, че в случай че тя е взела 10 милиона $, защо ще й бъде необходим въобще предбрачен договор… или може би той ще би трябвало да бъде двустранен, само че по този начин пък дори не е ясно кой кого е прецакал (смее се).

Във въпросната обява се твърди още, че при възможна разлъка с Ивайло Батинков Антония не можела да предявява и имотни искания. А ако „ причина за развода е невярност от нейна страна – тя нямала право да получи даже и минимална издръжка”. Но в случай че отговорен е Батинков – „ Антония ще се радва на причина месечна сума”. От написаното излиза, че договорът е направен напълно в интерес на младоженеца, а Антония била сложена пред приключен факт.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР