В скоро време чисто ще се разделим с Ваня Григорова,

...
В скоро време чисто ще се разделим с Ваня Григорова,
Коментари Харесай

Президентът на Подкрепа: Скоро ще се разделим с Ваня Григорова

" В скоро време чисто ще се разделим с Ваня Григорова, Тя ще престане да бъде наш помощник. Тръгваме по разнообразни пътища, тя отива в политиката, ние си продължаваме по нашия път, ние оставаме синдикалисти ", заяви президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов пред Българска национална телевизия.

" Чак да се е посъветвала с мен да одобри ли номинацията на Българска социалистическа партия - не, само че говорихме. Не знам какво може да направи един синдикалист на този пост. Но това, което четох неотдавна, че се приказва, че тя била решила, че средствата на синдикализма към този момент не били задоволителни за някакви работи и че отива да се занимава с политика. Категорично не сме съгласни с това ", добави Манолов.

" Аз не преставам да не разбирам за какво се занимаваме с тази случка за прекосяване към либерализирания пазар на ток. Ние сме тръгнали отново по най-лошия за българите път. На всичко от горната страна главната енергийна рецесия не ни е подминала и занапред ще се чудим какво да вършим. Ние към момента не знаем какво е енергийно безпаричен човек. По тази тематика се работи. Чакаме да се предложи нещо читаво и да се организира рационален спор ", сподели Манолов.

Според него, би трябвало да се вкара подоходен налог.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР