В Скопие се очаква да започне среща на коалиционните партньори

...
В Скопие се очаква да започне среща на коалиционните партньори
Коментари Харесай

В Скопие се проведе голям митинг на ВМРО-ДПНЕ срещу френското предложение за РСМ

В Скопие се чака да стартира среща на съдружните сътрудници от кабинета, отпред с Димитър Ковачевски. Според локални медии, на нея ще бъде препотвърдено желанието на ръководещите за постоянни парламентарни избори през 2024 година, когато ще има гласоподаване и за президент.

Срещата идва часове откакто в центъра на Скопие се организира протест на опозицията с искане за предварителни парламентарни избори. Надсловът на митинга, в който се твърди, че са взели участие към 90 хиляди души, беше " Твърде доста е! ", а измежду акцентите в речта на водача на опозиционната ВМРО-ДПМНЕ - Християн Мицкоски, беше така наречен френско предложение за решаването на разногалсията сред София и Скопие.

" Докато съм ръководител на ВМРО-ДПМНЕ, Конституцията няма да бъде изменена, с цел да влязат българските претенции в нея`, сподели Мицкоски пред събралото се голям брой.

По-рано управляващите в Скопие прецизираха, че ще разгласят позицията си по самодейността на френското председателство откакто стане ясна единната позиция на европейските водачи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР