В ситуацията на извънредно положение, фондация За Нашите Деца“ прави

...
В ситуацията на извънредно положение, фондация За Нашите Деца“ прави
Коментари Харесай

Фондация За Нашите Деца стартира програма за редовно дарителство

В обстановката на изключително състояние, фондация „ За Нашите Деца “ прави всичко по силите си, с цел да продължи да бъде в поддръжка на децата и фамилиите в потребност. Пред тежки тествания са изправени фамилиите на деца с компликации в развиването и увреждания, които са лишени от опцията за рехабилитационни и възстановяващи лечения, децата от небогати фамилии, които нямат достъп до отдалечено образование и постоянно до единственото им хранене за деня - това в учебно заведение, децата на родители, изгубили работата си и подложени на стрес от страха за бъдещето и оцеляването им.
Специалистите на фондацията - психолози, фамилни консултанти и обществени служащи поддържат непрекъсната връзка с децата и фамилиите в риск. Целта е да се откликне на техните най-спешни потребности от материална поддръжка, да бъдат съветвани и подкрепени, с цел да се снижи напрежението в тях и да бъдат спокойни в грижата за техните деца. Консултациите и практическите препоръки в актуалната обстановка се правят посредством телефонни и видео връзки.
За да продължи да оказва поддръжка на над 1400 деца и фамилии годишно, фондация „ За Нашите Деца “отново започва програмата си за самостоятелни донори Ре:Дарител, посредством която всеки може да стане част от смяната в живота на децата в риск, с цел да живеят те в сигурна фамилна среда, да имат достъп до качествени обществени услуги и да развиват цялостния си капацитет.
Всеки искащ може да се включи в програмата, като стане постоянен донор, отделяйки дребна сума по собствен избор всеки месец. Ре:Дарителите ще получават ежемесечна противоположна връзка, с цел да се допрян още по-близо до смяната в живота на децата и фамилиите, които фондацията поддържа. С дарените средства ще бъдат подкрепени деца с компликации в развиването и фамилии, които изпитват усложнения, подбудени от обстановката на изключително състояние. Ежемесечната поддръжка ще обезпечи нужните пакети “Бебе ” (пелени, приспособено мляко, бебешка козметика и дрешки) за самотни родители и фамилии в потребност, рехабилитацията на деца с увреждания, ще вдъхне вяра на фамилиите, които изпитват усложнения да обезпечат всичко належащо на своите деца!
Присъединете се към дарителската общественост на фондация “За Нашите Деца ”, с цел да може всяко дете да живее щастливо и обичано в семейство!
Научете повече за програмата и станете Ре:Дарител ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР