В ситуация на крайно напрегнати международни отношения и трудно контролируема

...
В ситуация на крайно напрегнати международни отношения и трудно контролируема
Коментари Харесай

ПД Социалдемократи: България няма нужда от политическа криза и нови парламентарни избори


В обстановка на извънредно напрегнати интернационалните връзки и мъчно контролируема инфлация, България няма потребност от политическа рецесия и нови парламентарни избори, показват в позиция от " Политическо Движение Социалдемократи " - съдружен сътрудник в Коалиция " Продължаваме промяната ", публикувана от пресцентъра на придвижването. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 216
Според тях " оформилото се ново болшинство в Народното събрание сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " ИТН " (ИТН), които през вчерашния ден изцяло безпричинно и безпринципно гласоподаваха оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев ", се пробва да хвърли страната в тежка обществена, финансова и политическа рецесия. Водени от политически подбуди и предпочитание да се стопира битката с корупцията и проведената престъпност, тези партии залагат на карта бъдещето на българския народ, се показва в позицията. 

Ние, като партия, също сме отправяли своите рецензии във връзка с ръководството на някои външнополитически тематики и свързани с тях оферти за политически решения. Правителството, заради своя хетерогенен състав, от време на време действаше мудно във връзка с някои значими въпроси, считат от партията.

" Публичната връзка на ръководството до момента не бе на високо равнище. Това, обаче, не омаловажава направените до момента старания за справяне с главния проблем на страната – корупцията, както и сполучливото ръководство на бежанската рецесия, политиката за подкрепяне на българския бизнес и битовите консуматори, положителната обществена политика във връзка с българските фамилии и пенсионерите, подготовката за промени в правосъдната система и антикорупционното законодателство, подготовката за внедряване на електронни услуги в администрацията и опазването на здравето, данъчните облекчения и вдигнатия предел за регистрация на компании по Данък добавена стойност, и други сполучливи политики ", декларират от партията. 

През последните дни беше разрушено единството на ръководещата коалиция, а болшинството в Народното събрание бе променено в посока на опазване на предходното статукво. Всичко това беше направено с несъстоятелни причини, учредени на догатки, а не на действителни дейности на ръководещите. Темата с ветото на България върху Северна Македония бе експлоатирана посредством един  манипулативен фасон на политическата агитация. Въпреки тежките стопански и финансови условия, опитите за подстрекателство, че страната е доведена до банкрут, също са част от тази манипулативна агитация, показват още в позицията си от Политическо Движение Социалдемократи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР