В шуменският квартал „Дивдядово“ официално беше открита нова детска площадка,

...
В шуменският квартал „Дивдядово“ официално беше открита нова детска площадка,
Коментари Харесай

Откриха детска площадка, дар от „Екопак“АД

В шуменският квартал „Дивдядово“ публично беше открита нова детска площадка, подаяние от „Екопак България“ АД. Новите уреди са сложени върху мека настилка – люлки, пързалки, къщички и други занимания ще радват най-малките от квартала.

От компанията са сложили защитна ограда, нови пейки и кошчета на повърхност от 100 квадрата. Дарението е на стойност близо 12 000 лева, оповестяват от кметството.

От името на общинското управление зам.-кметът по строителство инж. Боян Тодоров благодари на изпълнителния шеф на компанията Тодор Бургуджиев, който бе посетител на откриването.
В региона на ул.“Фридрих Енгелс“ в квартала свободната повърхност е близо 7 дка и следващата година ще бъде построена и площадка с фитнес уреди.

„Ще подравним терена и ще подменим футболните порти, с цел да може останалата част да се употребява като футболно игрище от по-големите деца в квартала“, даде обещание инж. Тодоров.

Бургуджиев поздрави децата и родителите, които бяха пристигнали на празника. Обясни, че компанията влага освен в системата за разделно събиране на боклуци от опаковки, а и в едно по-зелено и щастливо детство за всички деца. „Знаем, че тази прелестна площадка ще донесе доста наслада и щастливи моменти на малчуганите. Призоваваме всички жители да пазим този детски ъгъл, тъй като щастливото детство зависи от всички нас“, сподели шефът на екофирмата.

Деца от детската градина и от учебното заведение в „Дивдядово“ изнесоха приветствена стратегия на гостите и нетърпеливо изпробваха уредите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР