В щата Северна Каролина, в близост до град Моргантън (Morganton),

...
В щата Северна Каролина, в близост до град Моргантън (Morganton),
Коментари Харесай

Загадъчните светлини над планината Браун вече са заснети на видео

В щата Северна Каролина, наоколо до град Моргантън (Morganton), се намира невисоката планина Маунт Браун (Mount Brown). Повече от 100 години, от време на време над тази планина се виждат странни светлини и летящи обекти.Първоначално, хората се опитвали да си обяснят тези феномени с халюцинации, а когато през 1962 година феномените били снимани, се появила версията за кълбовидна гръмотевица (HiddenTrut.site).

 Снимка на загадъчните светлини, направена през 1962 година
Снимка на загадъчните светлини, направена през 1962 година Светлините постоянно се виждат покрай върха на планината или в небето над планината, а първото известие за тези светлини в пресата се появява през 1913 година. Читател твърди, че всяка вечер вижда загадъчни светлини с кръгла форма и червеникав цвят.След това известие, планината била изследвана от чиновник на Американската геоложка работа, който взема решение, че читателят просто е видял светлините на влака.

 Маунт Браун
Маунт Браун Но, през идващите години, репортажи за мистериозни светлини почнали да се появяват все по-редовно.

 Още една летяща светлина над планината Маунт Браун. Годината е незнайна
Още една летяща светлина над планината Маунт Браун. Годината е незнайна Тези мистериозни светлини най-сетне са снимани на видео. Авторът на видеото е запалянкото Даниел Катон, който от няколко години насочва камерите си към планината Маунт Браун и снима необикновени феномени. Едно от неговите видеа (ще го гледате по-долу), направени през януари 2019 година, неотдавна се появи в медиите и се популяризира в обществените мрежи.Камерата е снимала фрагментите на всеки 30 секунди за 23 часа.


 p4 - Загадъчните светлини над планината Браун към този момент са снимани на видео
Блестящите светлини на видеото са град в далечината, а от време на време, произлизащият искра на тъмната част на планината е път с преминаващи коли. Но е реалност, че над тях прелитат необясними светтещи обекти. Очевидно има мистериозни аномалии над Маунт Браун.
Даниел Катон споделя, че това може да бъде и мълния, само че той не е сигурен в това, защото към момента има цялостен месец преди сезона на мълниите.
Hidden Truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР