В шикозен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси

...
В шикозен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси
Коментари Харесай

Георги Мамалев удари джакпота: Сдоби се с истинско съкровище

В изящен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси на морето се снабди Георги Мамалев, разбра HotArena.
Двустайното жилище е на първа линия на морето напълно покрай Созопол и Каваците. Новият дом на артиста гледа и към морето, и към басейна във вътрешността, и към борова гора наоколо. Мястото е извънредно красиво, а новината заяви пред „ България Днес “ самият Жоро Мамалев.
„ Разкошно кътче е този комплекс. Цялата фамилия се редуваме от юни до септември да почиваме тук. От жилището се вижда и морето, и Странджа. Красота! Бил съм на Бали, в Тайланд, на островите Пукет и Мавриций, в Банкок в хотел „ Хилтън “ за Нова година, в Гърция също, само че тук е най-хубаво “, не спести суперлативи за новата си облага звездата от „ Клуб НЛО “ и театъра.

Авантюрата почнала през лятото на 2017-а, когато Мамалев и брачната половинка му пристигнали в комплекса на отмора.
„ Бяхме очаровани. Има 4 басейна, палми, заведения, личен магазин, детски ъгъл и басейн. В 22 ч. вечер е цялостна тишина и успокоение. Породи се огромно предпочитание за покупка. Задействахме бързо процедурата, в случай че се бяхме забавили, можеше да увиснем. Хората бяха доста учтиви и купихме двустаен апартамент “, описа Жоро Мамалев, без да споделя цената на покупката.

Усмивка – това е думата, която свързваме най-често с Жоро Мамалев. Зърнем ли го, тя неизбежно се появява на лицата ни. Откакто петгодишен играе в театър под режисурата на дядо си Георги, той не стопира да радва публиката. Познаваме го като Гошо от „ Оркестър без име “, капитан Мортимър от „ Последни стремежи “, принц Алфонсо от „ Тринайсетата избраница на принца “, Керкелезов от „ Господин за един ден “, злия маг от „ Патилата на Спас и Нели “ и още, и още… Независимо дали разиграва скеч в селско читалище, дали прави телевизионно шоу или взе участие в Шекспирова пиеса, той постоянно приковава вниманието. А известността му удостоверява още един път, че смехът в действителност е съществено занятие.

Георги Мамалев е роден в село Мамарчево. Родителите му го изпращат да учи в Механотехникума в Ямбол, само че опцията България да се снабди с най-смешния механик в света е пропиляна – организмът му изрично отхвърля дилемите за басейни и тайните на механиката. За киното го откриват режисьорите Христо Писков и Ирина Акташева – още до момента в който кандидатства в Театралната академия. Мамалев е признат в класа на Апостол Карамитев, само че ориста дефинира за негов преподавател Енчо Халачев. След дипломирането младият артист е изпратен в Народния спектакъл, след това идват щастливите срещи с Тодор Колев, групировка „ Иръпшъните “, паметния „ Оркестър без име “, още филми и пиеси, „ Клуб НЛО “ и… първата книга. Едва ли има различен български комедиант с толкоз трагично начало на филмовата кариера.

19-годишният Георги Мамалев отбива военната си работа в Пловдив, когато в един февруарски ден на 1972-ра режисьорите Христо Писков и Ирина Акташева го викат във Варна да застане пред камерите на техния филм „ Като ария “. Но вместо на снимачната площадка редови войник Мамалев се озовава в ареста, а дебютът му в киното е заплашен от старшина, въоръжен с… машинка за подкастряне. Изглежда, че даже застъпничеството на военачалник от София няма да помогне, само че младежът съумява някак да резервира и възприятието за комизъм, и косата си за ролята на Илийката от лентата „ Като ария “.
Следват още доста филми, спектакли, шоу стратегии и житейски премеждия, които Георги Мамалев за пръв път споделя със своите фенове в книгата си „ Усмихни се, дребосъче! “. Тя е написана в съавторство с Весел Цанков и излиза в известната поредност „ Любимци на публиката “.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР