В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер, нощният живот

...
В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер, нощният живот
Коментари Харесай

Избират топ-лицата на Пловдив

В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер, нощният живот в Пловдив, несъмнено един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде прочувствено прекроен.
Бар Eнканто и Национална фешън организация Идея Прима Ви канят на същинско угощение за сетивата - състезанието за хубост и европейски зрелища - Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2018.Модният театър ще мине леко в сянката на трагичната кончина на журналистката и някогашен модел Виктория Маринова, осведомят от ПРофайл.

Емоцията е планувана за 26-и октомври, петък,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.Модният пърформанс Топ лица на Пловдив участва в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на състезанието е динамична, екстравагантна и отвън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на фешън закачалки ".

Освен това интригата кулминира постоянно и за двата пола, защото участниците са момчета и девойки. В журито на събитието до в този момент са били някогашният топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращите още веднъж ще има известни персони от град Пловдив. За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто..

Финалът в 20,30 часа ще е замайващ.Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018 е Национална фешън организация Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на състезанието е притежателят на организацията - Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: "Елате там, където другите нямат късмет да бъдат! ".

Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел точно на Идея Прима, само че до момента сътрудниците и от организацията не оповестяваха този факт по морални подбуди. “Вики имаше и фешън TV предаване в Русе, което носеше името PODIUM, Яненка Люцканова и Наско Лазров са кръстници.”, споделя топмоделът Али Алиев.

“Досега не съм оповестявал този факт за Вики, макар че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този миг.”, споделя с просълзени очи продуцента и откривателят й Димитър Увалиев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР