В сезона на големите почивки наши сънародници, които живеят и

...
В сезона на големите почивки наши сънародници, които живеят и
Коментари Харесай

На „Калотина“ е страшен ад! Шофьори са в капан, има припаднали в жегата. Чака се над 6 часа

В сезона на огромните почивки наши сънародници, които живеят и работят в чужбина, се втурнаха към родна България. През границата ни минават и доста гастарбайтери, който употребяват страната ни като пренос. Всичко това докара до натоварен трафик и мъчителни километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “.

Стотици хора са принудени да чакат в морната горещина за обработка на документи, написа TrafficNews, базирайки се на жител, пътувал от Австрия до България на 2-ри август.

„ На границата сред Сърбия и България е покруса.

Чакахме часове наред, с цел да влезем в страната. На доста хора им прилоша от високите температури, а трима души припаднаха към мен “, разяснява Петър Иванов.

По тази причина сред опашката от коли се наложило да влезе кола за спешна помощ, защото един от чакащите пасажери е имал потребност от незабавна здравна помощ.

Иванов разяснява, че с цел да стигне до гише, му лишило малко над 6 часа.

По негови изказвания повода за огромното закъснение лежи в бавната обработка на документи от страна на българските чиновници в пограничния пункт. „ Чакаме промяна на личен състав, след това да си вземат отмора “, заключва той.

Към 15:30 часа лайф камерите на „Калотина“ демонстрират, че на пропусквателния пункт още веднъж има натоварен трафик и опашки от леки коли.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР