В сезона на активните намаления на дрехи и други стоки,

...
В сезона на активните намаления на дрехи и други стоки,
Коментари Харесай

Испанските дрехи Mayoral печелят все повече фенове в България

В сезона на дейните понижения на облекла и други артикули, търсим едни от най-предпочитаните облекла за деца. Няма по какъв начин да подминем едно събитие, а то е че родителите от ден на ден обръщат внимание на това по какъв начин са облечени децата им. Mayoral несъмнено е една от най-търсените марки детски облекла в България, а почитателите им безусловно " порастват " с испанската топ марка.

Защо Mayoral е от най-харесваните марки детски облекла?

Децата избират своите облекла, съгласно външния им тип. Предпочитат избрани детски герои или цветове. За нас родителите обаче, марката е значим миг при избора, също по този начин избираме избран жанр, желаеме да покажем че държим на качеството или залагаме на ниската цена. За нашите деца сме подготвени постоянно да пренебрегнем бюджета, с цел да сме сигурни, че те ще получат максимума от своите дрехи - топлота, мекост, качество и визия. И тогава търсим марка детски облекла, която съчетава множеството от тези критерии и е една от най-търсените, освен в Европа, само че и у нас - Mayoral.

Ето за какво Майорал има от ден на ден почитатели, освен измежду родителите, а и измежду децата:

Всичко стартира преди повече от 80 години. Mayoral започва като фамилен бизнес и последователно заема водеща позиция в детската мода в Европа. За разлика от множеството познати производители, марката е насочен в производството единствено на детски продукти - облекла обувки и аксесоари. Концепцията на компанията включва непрекъснато рационализиране и извънреден фокус върху детето - материите са подбрани, тъй че да са комфортни и качествени за децата и да са им удобни, дизайнът и стила са издигнати на високо равнище, тъй че да оказват помощ на родителите при съчетание на обособените съставни елементи на облеклото.

Сезонни сбирки всяка година, както при огромните. Дизайнерите на марката проектират всяка година по 2 напълно нови сбирки - пролет/лято и есен/зима. Всяка от тях включва най-малко 500 модела дрехи в разнообразни цветове и размери. Почти невероятно е да не харесате нещо и за вашето дете, а и всяка година имате нови и нови хрумвания от разнообразието на сбирките.

Голяма възрастова гама - като стартираме от новородените и стигнем до 18 годишните тинейджъри - всяко дете може да бъде облечено с детски облекла l. Цветовете, материите, дизайнът и кройките са съобразени с възрастта на подрастващите.

Цените на Майорал са конкурентни и съизмерими с останалите марки от този клас. През годината има понижения, както на отминали сбирки, по този начин и на настоящите в средата на сезона, а също по този начин и за мотиви свързани с огромни промоционални акции - Великден, Коледа, Черен петък и Деня на детето и други. За родителите постоянно е по-изгодна покупка на 2-3 качествени детски облекла, в сравнение с 5-6 некачествени. Издръжливите материи и цветове дават по-голяма стойност от всеобщите нискокачествените облекла.

Както споменахме неведнъж качеството на материалите е това, в което без подозрение може да бъдете уверени. Естествени материи, устойчиви и приятни цветове, качествена направа - това е повода родителите да избират марката.

С грижа за природата. Инициативата # ecofriends - поощряване на позитивна смяна и понижаване на нездравословното екологично въздействие, учреден на сериозния ангажимент към околната среда. От компанията подхождат отговорно към устойчивото развиване и обществената отговорност с цел да запазят оптимално природата за своите дребни клиенти. Облеклата на Mayoral минават през непоколебим надзор и проучвания, които правят оценка съществуването на химикали, нездравословни за здравето или околната среда, както и сигурността на аксесоарите. Тези разбори се правят от упълномощени лаборатории в сходство със стандартите ISO/IEC 17025.

Ако към този момент сте се убедили в преимуществата на облеклата Mayoral може да намерите хиляди модели и размери онлайн на уеб страницата . С способена помощ от екипа на магазина и бърза доставка ще отметнете един от най-важните задължения - обличането на детето!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР