В Северския район на Краснодарския край се запали Илския негфтопреработвателен

...
В Северския район на Краснодарския край се запали Илския негфтопреработвателен
Коментари Харесай

Отново горя рафинерия в Краснодарския край на Русия

В Северския регион на Краснодарския край се възпламени Илския негфтопреработвателен цех . Местни поданици описват в обществените мрежи, че преди пожара са чули звуци от детонации, оповестява Би Би Си.

" Според информация от незабавните служби на Северския регион около 2 часа през нощта на 9 февруари е зародил пожар на територията на Илския негфтопреработвателен цех. До 3 часа през нощта пожарът навън е премахнат навреме от службите на централата. Няма потърпевши ", оповестяват от Областния действен щаб.

Властите не оповестяват повода за пожара.

Руското министерство на защитата заяви рано в петък, че украински дронове са се пробвали да нападат минимум четири района на Русия .

" Системите за противовъздушна защита прехванаха и унищожиха 19 дрона през нощта над териториите на Курска, Брянска и Орловска области, Краснодарския край и Черно море ", се споделя в отчет на Министерството на защитата.

Губернаторът на Брянска област Александър Богомаз заяви в " Телеграм " за офанзивата на украински дрон, който съгласно него е бил свален над региона на Брянск.

Системата за противовъздушна защита спря опит за нахлуване на четири украински дрона против обекти на горивно-енергийния комплекс на Орловска област, потърпевши няма, написа в " Телеграм " губернаторът на региона Андрей Кличков.

Илският негфтопреработвателен цех към този момент се трансформира в цел за дронове. за два дни в рафинерията избухнаха две детонации. Руските медии ги свързват с офанзиви с дронове. Тогава дронът повреди един от блоковете на рафинерията.

Властите оповестиха, че са били " обезвредени ", а медиите оповестиха, че остатъци от дронове (в първия случай) или самият дрон са паднали на територията на комбината.
 Губернаторът на Белгородска област заяви за потърпевши след украински обстрел
Губернаторът на Белгородска област заяви за потърпевши след украински обстрел

Две частни жилищни здания и автомобил са били наранени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР