В Северна Италия разследващите откриха мумифицираното тяло на 70-годишна жена

...
В Северна Италия разследващите откриха мумифицираното тяло на 70-годишна жена
Коментари Харесай

Забравена самота: Намериха жена, умряла на кухненската си ма...

В Северна Италия проверяващите откриха мумифицираното тяло на 70-годишна жена в нейния апартамент. За последно тя е била забелязана жива през септември 2019 година

Съвсем инцидентно полицията в Престино, Северна Италия, се натъкна на тялото на самотната Маринела Берета, която явно е умряла преди повече от две години. Както написа вестник „ Кориере каузи Сера “, дамата е продала къщата си на швейцарец няколко години по-рано, само че е запазила правата си за престояване за цялостен живот.

Новият притежател рядко идвал, само че се разтревожил едвам когато е осведомен за паднали дървета в парцела около мощните ветрове в Ломбардия в предходните дни. След това той алармира полицията, която в последна сметка откри тялото.

Според информацията дамата е била забелязана за последно от съседи през септември 2019 година Оттогава съседите предположили, че се е преместила при започване на пандемията на ковид, която връхлетя тежко Северна Италия при започване на 2020 година Очевидно дамата няма живи родственици. Нищо не демонстрира неестествена гибел.

Находката провокира смут в Италия. Семейният министър Елена Бонети написа във Facebook: „ Случилото се в Комо, забравената самотност, наранява съвестта ни. Ние сме длъжни като общественост, която желае да остане обединена, да помним живота им. “ Никой не би трябвало да остава самичък.

Покойницата е „ олицетворен на самотата “, се споделя в коментар в Corriere della Sera. „ Много от нас към момента имат мемоари за безредните, с доста разклонения фамилии на селска Италия. “ Вместо това през днешния ден хората умират сами. „ И ние живеем сами, което е даже по-лошо “.

Mulher italiana é encontrada morta em casa após mais de 2 anos.

O corpo de Marinella Beretta, de 70 anos de idade, estava em um avançadíssimo estado de decomposição.

Leia mais:
— ANSA Brasil (@ansa_br)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР