В Сеул (Южна Корея) нов кросовър на Hyundai, наречен Exter,

...
В Сеул (Южна Корея) нов кросовър на Hyundai, наречен Exter,
Коментари Харесай

Hyundai с евтин нов SUV за $7300 - видео

В Сеул (Южна Корея) нов кросовър на Hyundai, наименуван Exter, попадна в обективите на фотопапараците. Този модел ще бъде най-евтиният в линията на производителя с цената си от 7300 $. Визуално новия модел е доста по-различен от другите представители на гамата на южнокорейския производител.

Колата има ъгловато тяло с изявени ръбове и линии, дребни колела и висока линия на прозореца. Кросовърът има огромни блокови основни фарове, които са ситуирани на същата линия като необятната радиаторна решетка, и ризница с дребен въздухозаборник. Арките на колелата са ъгловати и имат солидни тъмни пластмасови кори. На кърмата вниманието притеглят огромни стопове, обединени от лъскава лента.

Засега няма фотоси на интериора на Hyundai Exter. Известно е, че оборудването му ще включва цифров приборен панел и мултимедийна система със сензорен екран.

Новият кросовър е основан на Grand i10 Nios. Той ще се задвижва от атмосферен 1,2-литров, бензинов мотор с мощ 82 к.с. Ще оферират и версия с 1.0-литров, бензинов, турбомотор с мощ 99 к.с. Възнамеряват да показват Hyundai Exter през лятото на тази година, а през есента ще се продава на индийския пазар.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР