В Сенегал, нова неизвестна болест е взела вече 700 жертви

...
В Сенегал, нова неизвестна болест е взела вече 700 жертви
Коментари Харесай

В Сенегал, нова неизвестна болест е взела вече 700 жертви

В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви …Сред жителите на Сенегал (Senegal) суматохата нараства, заради неочакваното експлоадиране на незнайна инфекциозна болест. Всички инфектирани са риболовци, тъй че се счита, че повода е в океанската вода (HiddenTruth.site).Странна и към този момент незнайна болест е засегнала стотици сенегалци. Инфекцията, наричана „ Болест на риболовците “ (Maladie des pêcheurs), предизвиква многочислени обриви по кожата, които наподобяват на циреи и струпеи.Всички инфектирани са риболовци и съгласно разнообразни източници към този момент има от 500 до 700 случая. В допълнение към язвите на крайниците, лицето и гениталиите, множеството инфектирани имат тресчица, сухота в устата и раздразнение на очите.Повечето жертви са мъже и младежи, които ловят риба в региона на Атлантическия океан сред крайбрежните села Рюфиск и Мбур.

 x1 600x339 - В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви
Всички те към този момент са сложени под карантина.


 x2 600x348 - В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви
Лекарите към момента не са съобщили какво може да е предизвикало огнището на инфекцията. Засега, те единствено внимателно назовават ​​инфекцията „ дерматит, разбъркан с инфекциозна болест “ и споделят, че източникът несъмнено е в океанска вода. Продължава изясняването на случая.На 17 ноември 2020 година, локалното Министерство на здравеопазването разгласява документ, който разказва главните признаци на болестта – изобилен обрив по лицето, краката, ръцете и гениталиите, тресчица и главоболие.Четете още: Китайски лекари се притесняват, че се е появила нова смъртоносна болестПървият случай на мистериозната болест е регистриран на 12 ноември 2020 година Това е 20-годишен мъж от село Тиарау-сюр-Мер. В допълнение към обрива, той има отичане на лицето и раздразнение на очите.

 x3 600x399 - В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви
Само за няколко дни броят на жертвите надвишава няколкостотин. Местните управляващи са доста уплашени и са провели незабавна среща, с цел да се разиска експлоадирането на незнайната зараза.Макар да се опасяват да вършат гръмки изказвания, не желаейки да провокират суматоха измежду популацията, управляващите предизвестяват другите риболовци да не посещават региона, където болните са ловували.

 x4 600x433 - В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви
Според други източници, случаите на заболяването през последните дни са се популяризирали в няколко обитаеми места, освен в Мбур и Руфиск, само че и в Сейнт Луис, Мбао, Туба Диало и Йена.Сред версиите, има и такива, които показват присъединяване на токсични водорасли и замърсяване на водата с химически субстанции.В интернет могат да бъдат открити видео и фотоси, показващи купища мъртви риби и огромни купчини парчета, лежащи на брега в инфектирана зона.

 x5 600x330 - В Сенегал, нова незнайна болест е взела към този момент 700 жертви
Докато управляващите се пробват да схванат с какво си имат работа, измежду елементарните хора психозата нараства.Бай Диало, ръководител на локалния Съвет за малък лов на риба в Сен Луи, споделя: “Тук ловя повече от 65 години и за първи път се сблъсквам с такава болест в морето. Казват, че тя е във водата. Не знаем тъкмо какво е, може би пестицид или нещо друго. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР