В семейството на Криси Тийгън и Джон Леджънд се случва

...
В семейството на Криси Тийгън и Джон Леджънд се случва
Коментари Харесай

Животът им след скандалите и депресията

В фамилията на Криси Тийгън и Джон Леджънд се случва да хвърчат искри, освен това двамата имат доста друг темперамент и подхождат друго към проблемите.

Криси не се пробва да крие, че се случва с Джон да се карат. “Аз съм доста прочувствена и имам мощна потребност от правдивост. Когато се карам, постоянно покачвам звук. Това е нещо, по което наподобявам на татко ми ”, споделя моделът и тв водеща. “Джон, тъкмо противоположното, има по-спокоен темперамент и се пробва да разсейва напрежението при спор ”.

Да умееш да слушаш, с цел да не се повтарят едни и същи кавги

 Животът им след свадите и депресията

Криси Тийгън акцентира какъв брой е значимо за двойката да слушаш и да чуваш колегата си. Лесно е да реагираш първично. “Но аз се научих да чувам деликатно какво ми споделя Джон и да се стремя да го схвана. Така въпросът се взема решение от първия път. Вече и двамата се стараем да съблюдаваме едно предписание и то е да не се караме за едно и също освен това от един път “.

За депресията след първото раждане

“Когато родих Луна, изпаднах в доста тежка меланхолия. До степен, че нямах никакви сили и ми беше мъчно дори да стана от леглото. В този интервал майка ми беше до мен и ми готвеше простички и доста вкусни неща, с цел да ме накара да хапна, въпреки че нямах никакъв вкус. Постепенно обаче започнах още веднъж да се унасям по храната и по готвенето. И тъкмо готвенето се оказа нещото, което ме извади от тази меланхолия. ”

 Животът им след свадите и депресията

След появяването на второто им дете, готвенето продължава да бъде мощна заварка в фамилията на Криси Тийгън. “Когато с Джон си сипем по чаша вино и дружно подготвяме вечерята, това си е нашето време. Това ни успокоява ”.

18 сантиментални неща, които да извършите през уикенда

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР