В секс магазините има такова изобилие на различни по цвят,

...
В секс магазините има такова изобилие на различни по цвят,
Коментари Харесай

Бруталните вибратори от миналото

В секс магазините има такова обилие на разнообразни по цвят, величина и форма вибратори, че може да ви се завие свят. Последната играчка, която съвсем ни впечатли, беше вибратор – флашка, написа beu.bg. Но се оказва, че най-екстравагантните експонати са изобретявани доста преди да се развие свободна секс промишленост.

Всеизвестен факт, е че в миналото вибраторите са се употребявали за лекуване на женска хистерия. Нещо повече, дамите са били насърчавани да си купят „ съкровен масажор “ и като превантивно средство против меланхолия.

В Сан Франциско даже е открит музеи на ретро вибраторите, които са били изключително известни в интервала сред 1800 година до 1970 година Вижте някои от най-бруталните такива - те наподобяват прекомерно стряскащо, изключително няколко, които повече наподобяват на месомелачка и сешоар, в сравнение с секс играчка.

Niagara HandHeld



Този красавец датира от 50-те, 60-те години на предишния век и се счита за един от най-мощните вибратори, създавани в миналото. Явно са били доста напрегнати времена!

Vanguard от 1940-та година



Rolling Pin Heat Massager от 1930-та



Не, това не е точилка, въпреки че май нищо не пречи да бъде!

Miracle Ball от 30-те



Miracle Ball се е считал за джобен вибратор, който дамите са взимали на дълъг път.

Polar Cub от 20-те години



Vibra Touch


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР