В СДС сме възмутени от присъствието на председателя на БЧК

...
В СДС сме възмутени от присъствието на председателя на БЧК
Коментари Харесай

СДС иска оставката на председателя на БЧК

В Съюз на демократичните сили сме възмутени от наличието на ръководителя на БЧК ХристоГригоров на приема в съветското посолство в София, проведен по случайпредстоящия Ден на Русия (12 юни).

Докато Кремълските агресори избиват почтени хора в Украйна ипредизвикват филантропична злополука с взривяването на язовира Каховка,шефът на организация, която би трябвало да въплъщава човечност исолидарност в най-висша степен, коленопреклонно се явява пред Митрофановада изрази верността си към Русия и Путин.

Този човек към този момент няма нито морална, нито институционална тежест инезабавно би трябвало да освободи поста си. В противоположен случай щедискредитира Българския червен кръст освен в България, само че и в целиясвободен и либерален свят, към който Григоров явно не принадлежи!

Припомняме, че на приема на дипломат Митрофанова са участвали и представители на Българска социалистическа партия и водачи на " Възраждане ", което е не по-малко скандално. И всички те равнодушно са слушали следващите упреци на рупора на Кремъл, която правейки манипулативни внушения, упрекна българските управляващи, че " решително се придържат към антируския разказ " и " въвличат страната в спора в Украйна ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР