В сайта Reddit, потребителят HubbleVision е публикувал видео и е

...
В сайта Reddit, потребителят HubbleVision е публикувал видео и е
Коментари Харесай

Страховито ВИДЕО от сватба запечата нещо, от което ще ви настръхне кожата

В уеб страницата Reddit, потребителят HubbleVision е разгласил видео и е разказал озадачаваща, страшна история. Камерата в зала за тържества, където работи сътрудника му, е запечатала нещо необичайно.

В един миг в стаята, съвсем по едно и също време, три порти от разнообразни страни се отворили сами. Една вдясно и две в задната част на помещението.

Потребителят е отбелязал, че в този миг до вратите не е имало никой и те не се отварят автоматизирано, а ръчно. Също по този начин, той е прецизирал, че не може да става и дума за вятър.

Инцидентът освен е бил сниман от камера, само че и гостите, пристигнали на сватбата, също са станали очевидци на мистериозната преживелица. from Но това не са всички странности, с които са се сблъсквали чиновниците. Според колежка на разгласилия видеото, година по-рано, тя е видяла от нищото да се появява малко момче, което изтичало през залата и я изплашила ужасно.

Видеото е провокирало настръхване на кожата измежду потребителите. Те са коментирали страшните елементи от видяното и са подготвени да повярват в съществуването на призраци.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР