В съвременния свят има остра нужда от засилване на инвестициите

...
В съвременния свят има остра нужда от засилване на инвестициите
Коментари Харесай

Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД: Инвестираме в бъдещето със стратегическа подкрепа за българския спорт

„ В актуалния свят има остра потребност от усилване на вложенията в спорта, за възстановяване на здравето на популацията и развиване на обществото като цяло. Обществените механизми в тази тенденция нормално не постоянно съумяват да реагират съответно бързо на измененията в динамичния свят, в който живеем. В тази среда считаме, че мястото на виновния бизнес е да покрие дефицита на средства за секторите, които имат потребност в съответния миг от своевременна поддръжка и от вложения за конкурентно развиване “. Това оповестяват в своя позиция от Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД  () .

Имено следвайки задачите за развиване на спорта в страна, през последната година Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД се трансформира в деен покровител на българския спорт, посредством поощряване и подкрепяне на локалните спортни начинания.

От Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД акцентират, че спортът има мощно въздействие върху обществото, както и способността да сплотява хората зад една обща цел. От тази позиция, компанията е подхванала начинания, които подкрепят развиването на българския спорт, със специфичен акцент върху футбола, волейбола и тениса, които притеглят най–широка аудитория, в това число и освен измежду подрастващите.

През миналата година сдружението съумява да окаже поддръжка на локални футболни и волейболни клубове, юношески шампионати и просветителни стратегии за младите спортисти, за основаване на удобни условия за развиване на младите гении, доказването им гении и опция да се изградят като отдадени спортисти и персони. 

„ С горделивост Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД афишира, че оказаната поддръжка за българския спорт е единствено началото на дълготрайна политика на компанията “, изясняват от сдружението.

За момента със мощен фокус върху футбола, волейбола и тениса, в бъдеще компанията възнамерява и да разшири своите старания и да поддържа и други спортове в България. Този ангажимент ще способства за разнообразието и развиването на спортната сцена в страната и ще помогне за откриването и поддръжката на нови спортни гении в разнообразни спортни дисциплини.

„ По образеца на Финанс Плюс Мениджмънт холдинг АД, всички ние се надяваме да има и други компании, които съща по този начин отдадено да работят и влагат в развиването, както на професионалния спорт, по този начин и на екипността и здравословния метод на живот за цялото ни общество “, допълват от компанията.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР