В състезанието Студио Въображение“ за най-интересна и атрактивна рисунка на

...
В състезанието Студио Въображение“ за най-интересна и атрактивна рисунка на
Коментари Харесай

Ученици от Аксаково с награда в голямото състезание Студио Въображение“

 В надпреварата Студио " Въображение “ за най-интересна и атрактивна рисунка на нов персонаж, сценарно табло или комикс, се включиха 128 класа от учебни заведения в цялата страна.  Победители в конкуренцията са 6 класа, с деца сред 5-15 години. Инициативата е на обичания детски ефирен канал Cartoon Network. Тя започва на 22-ри април и приключи на 26-ти май. Главната концепция бе децата да работят в екип и да открият какъв брой отлично може да е, когато творят дружно.

Международно жури в централата на обичания на децата ефирен канал избра спечелилите в двете категории – рисунка на фиктивен воин и разработване на сценарно табло/комикс. 

За най-атрактивна рисунка на анимационен воин комисията дефинира работата на 3-ти " А “ клас на 48 Основно учебно заведение " Йосиф Ковачев “ в София. На второ място се подрежда  2-ри " А “ клас на Начално учебно заведение " Христо Ботев “ в Троян, а на трето – 1-ви клас на Първо частно приблизително учебно заведение " Леонардо да Винчи “ в Русе.  

Сред класовете, които взеха решение да основат сценарно табло или комикс, първи са 3-ти " Б “ клас на Средно учебно заведение " Д-р Петър Берон " в Пазарджик. Втори са 3-ти клас на Руски Лицей " Г. С. Уланова “ – София, а трети – сборна група 1-ви клас на Средно учебно заведение " Свети Климент Охридски “ в гр. Аксаково, обл. Варна.

Големите спечелили във всяка категория получават по един таблет за изобразяване, посещаване от аниматори от Студио " Змей “, на което децата ще бъдат осведомени с българските анимационни процеси и ред потребна информация. Всяко дете ще получи и самостоятелен комплект с награди. Тези, които се подреждат на второ и трето място, получават комплекти от брандирани дарове, като всички материални награди в надпреварата са предоставени от Cartoon Network.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР