В състава на лекарствените гъби са представени балансирани комплекси от

...
В състава на лекарствените гъби са представени балансирани комплекси от
Коментари Харесай

Пациенти разказват за най-мощната природна терапия за възстановяване имунитета на онкоболни

В състава на лекарствените гъби са показани уравновесени комплекси от разнообразни биологично-активни субстанции. Едни от тях - гъбените полизахариди, имат мощни противотуморни свойства, които нямат аналог в растителния свят. Те подтикват Т- лимфоцитите, а те от своя страна- макрофагите и организмът отделя веществото „ перфорин “, което се бори със злокачествените кафези. Перфоринът основава отверстия във външната мембрана на туморните кафези („ перфорира” ги), в резултат на което те губят течност и умират.
„ Баща ми беше опериран от рак на дебелото черво. Туморът беше огромен колкото ябълка и беше запушил червото. В Бургаската онкология отстраниха по-голямата част от дебелото черво. Откриха и разсейки, само че лекарите взеха решение да не вършат лъче- и химиотерапия, така имаше пейсмейкър. След 2 години се появиха доста мощни болки. Изследвахме го с рентген и ехограф и открихме доста ракови разсейки в черния дроб с размер към 4 мм. Онколозите споделиха, че при положение като този не могат да предложат никакво лекуване. Тогава ми попадна вестник, в който имаше информация за лечението с лекарствени гъби.

Разказите на пациент с израстък на гръбначния мозък и пациент с метастази в мозъка и гръбначния дирек четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР