В същия ден, когато Дженифър Лопес отпразнува 55-ия си рожден

...
В същия ден, когато Дженифър Лопес отпразнува 55-ия си рожден
Коментари Харесай

Бен Алфек с удар по Джей Ло

В същия ден, когато Дженифър Лопес отпразнува 55-ия си рожден ден, нейният брачен партньор Бен Афлек затвори ескроу на новата си „ ергенска квартира “ за 20,5 милиона $.

51-годишната звезда от „ Последният двубой “ купи новия си дом в Пасифик Палисейдс в сряда, 24 юли, защото певицата означи рождения си ден без него.

По стичане на събитията това е и когато звездата от Hustlers завърши продажбата на нейния пентхаус с четири спални в Ню Йорк за 23 милиона $, съгласно People.

Покупката му пристигна дни откакто те обществено оповестиха общото им имение в Бевърли Хилс за колосалните 68 милиона $.

Двойката не е била снимана дружно от месеци на фона на продължаващите клюки за разлъка и прекараха по-голямата част от лятото разграничени на разнообразни крайбрежия.

Това идва след изказвания, че неочакваната покупка на дома от Афлек е била „ убождане в сърцето “ за Лопес.

Домът на Афлек има пет спални и шест бани със зони за закуска и хранене, както и обособена фамилна стая, дневна, дрешници, медийна стая, тоалетна, къща за посетители и други улеснения, типични за къща за милиони долари.

Домът е планиран от проектант Клиф Мей.

Междувременно мезонетът, който Лопес продаде, е дуплекс с четири спални и 7,5 бани.

Източник сподели пред RadarOnline: „ Решението на Бен да се реалокира в личния си дом е последната засегнатост. “

Това развиване е най-силният знак до момента, че бракът на Афлек с Дженифър може да върви към бракоразвод.

Изпълнителят на This Is Me...Now и Афлек оповестиха дома си в Бевърли Хилс за продажба по-рано този месец, откакто купиха имението за 60 милиона $ предишния май, само че не откриха незабавни купувачи.

Те неотдавна прекараха втората си годишнина от сватбата разграничени на фона на известията, че живеят в обособени домове.

Докато Лопес остава в фамилния им дом, Афлек живее чартърен за 100 000 $ месечно, който е единствено на малко разстояние с кола от къщата на някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър в Брентууд.

Той и 52-годишният Гарнър бяха женени от 2005 до 2018 година и имат деца Вайълет, 18, Фин, 15, и 12-годишния Самуел.

Доклади за брачните несгоди на Афлек и Лопес започнаха да циркулират през май, откакто двойката не е била виждана дружно от края на март.

Източник сподели на In Touch по това време: „ Бен към този момент се изнесе и евентуално ще би трябвало да продадат мечтаната къща, която прекараха две години в търсене.

„ Те в никакъв случай няма да спрат да се обичат, само че тя не може да го управлява и той не може да я промени. Няма метод да е траяло.

Един от основаните в Лос Анджелис другари на Лопес сподели пред Daily Mail: „ Ако става въпрос единствено за вложение на работата, тогава по-добре вярвайте, че [Джен] ще го промени.

„ Тя е хвърлила сърцето и душата си в любовната си история с Бен и няма да се откаже без пердах “, добави източникът. „ Доколкото слушам, там към момента има доста обич, тъй че би трябвало да има вяра. “

Междувременно Лопес сега е в Ню Йорк, откакто неотдавна отпразнува рождения си ден в Хамптънс.

След като беше хазаин на празненство на тематика Бриджъртън, на което Афлек не присъстваше, Лопес благодари на почитателите си за техните известия за рождения ден в обява.

Изпълнителката на шлагери On The Floor сподели на своите 251 милиона почитатели в Instagram, че е „ съкрушена “ от изблика на обич, която е получила от целия свят.

По-късно в обявата си Лопес призна, че е „ нежна “ и разгласи почитателите си за „ най-големия си подарък “.

Двойката също прекара уикенда на Четвърти юли разграничени, защото звездата от This Is Me... Now чества в Хамптън със фамилията и приятелите си, до момента в който артистът от Deep Water остана в Лос Анджелис.

По-рано това лято се появиха известия, че Джен и Бен живеят разграничени от „ месеци “, на фона на спекулации, че са на път да се разведат.

Междувременно Us Weekly съобщи в сряда, че има „ праст вяра “, че Бен и Дженифър могат да се съберат още веднъж.

„ Дженифър предложи просто да отделят време, с цел да го схванат “, сподели източникът.

Беше добавено също, че Bennifer 2.0 " към момента не са взели решение " по отношение на разделянето.

Те подписаха брак в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас на 16 юли 2022 година Те още веднъж споделиха „ Да “ на по-пищна гала идващия месец в Джорджия през 2022 година

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР