В САЩ се работи по изкуствен интелект, с помощта на

...
В САЩ се работи по изкуствен интелект, с помощта на
Коментари Харесай

САЩ работят по изкуствен интелект за прогнозиране на нуждите на Украйна от оръжия

В Съединени американски щати се работи по изкуствен интелект, благодарение на който ще се предвиждат потребностите на Украйна от оръжия, заяви изданието Defense One.

Според изданието, взаимният действен център на Международния координационен център за донори (IDDC), в който вземат участие чиновници от Съединени американски щати, Обединеното кралство, Украйна и няколко други страни, ще създаде логаритъм за инспекция на настояванията на украинското министерство на защитата за доставка на оръжие и муниции и ще следи за тяхното предаване. Твърди се, че IDDC е решила да създаде логаритъм, основан на изкуствен интелект, с цел да планува нужните доставки и да изпраща съоръжение на Украйна колкото е допустимо по-бързо.

В последния си отчет основният контрольор на Министерството на защитата на Съединени американски щати е декларирал, че организацията би трябвало да съблюдава разпоредбите за счетоводните процедури. Отбелязва се също по този начин, че кабинетът на министъра на защитата е направил усъвършенствания в платформата за разбор на данни Advanta, с цел да усъвършенства " прозрачността и отчетността на потреблението на спомагателни средства за Украйна ", написа изданието, базирайки се на отчета. По-рано генералният контрольор на Министерството на защитата на Съединени американски щати съобщи, че има проблеми с следенето на доставките на оръжие за Киев от страна на Пентагона. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР