В САЩ е изкаран за продажба уникален седан Chevrolet Corvette, направен

...
В САЩ е изкаран за продажба уникален
седан Chevrolet Corvette, направен
Коментари Харесай

Супер рядък Chevrolet Corvette с 4 врати се продава на цената на Ferrari

В Съединени американски щати е изкаран за продажба уникален седан Chevrolet Corvette, изработен през 1980-а година. Исканата за него цена е 217 203 долара, което е равно на цената на ново Ferrari Portofino или Porsche 911 Turbo. Автомобилът е наистина необичаен, тъй като тунинг ателието California Custom Coach е направило едвам шест подобни автомобила, като от тях са останали единствено два.

Типично за американските удължени модели колата е събрана от два стандартни Chevrolet Corvette. Подобно на серийното осъществяване на модела вариантът с четири порти е вид тарга и има сваляеми детайли на покрива и над двата реда седалки.

В салона има четири обособени кресла, тапицерията е кожена. Изпълнението е в топ-вариант, тъй че оборудването на колата включва климатик, пълен електропакет, централно заключване, крузконтрол и аудиоцентър.

Под капака на автомобила е монтиран 5,7-литров V8 с мощ 200 к. с., работещ в комбинация с 3-степенна автоматична предавателна кутия. Пробегът на автомобила е малко под 34 000 км.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР