В САЩ бяха прекратени продажбите на смартфона Essential PH-1, познат

...
В САЩ бяха прекратени продажбите на смартфона Essential PH-1, познат
Коментари Харесай

Essential Phone вече не се продава, но Анди Рубин не се предава

В Съединени американски щати бяха прекъснати продажбите на смарт телефона Essential PH-1, прочут и като Essential Phone – мобилното устройство, проектирано и основано от бащата на операционната система Android Анди Рубин. Телефонът към този момент не може да бъде закупен нито в Essential, нито в американските магазини и повече няма да се продава.

Според изданието The Verge, компанията Essential на Рубин не напуща пазара на мобилните устройства. Тя ще продължи да предлага обновявания за софтуера на Essential PH-1 и разгласи, че основава напълно нов мобилен артикул. Според разпространилата се неофициална информация, това ще бъде смарт телефон, който на процедура напълно ще се ръководи от нови логаритми с детайли на изкуствен интелект и ще изисква минимални дейности от потребителя.

Essential PH-1 бе умислен като съперник на iPhone. В този смарт телефон видяхме какво значи безрамков екран, в него за първи път се появи прореза в екрана. Но да се конкурираш с Apple не е елементарно. Сега Apple употребява разрез и предлага телефони с доста тесни рамки и двойни камери. Смартфонът Essential PH-1 незнайно за какво дълго време не получи нужните документи и неговите продажби започнаха късно. Това се оказа съдбовно – през това време се появиха редица модели на други компании и Essential PH-1 бе посрещнат хладно от потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР