В Сърбия посланиците няма да вземат политически решения. Сърбия вече

...
В Сърбия посланиците няма да вземат политически решения. Сърбия вече
Коментари Харесай

Вучич: В Европа Сърбия има успех само без Косово

В Сърбия посланиците няма да вземат политически решения. Сърбия към този момент не зависи от ползите на магнатите, а от личния си напредък. Това съобщи президентът на страната, представен от „ Курир “.
„ Искам да изпратя известие до тези в Прищина, които всеки ден заплашват Сърбия с каузи за геноцид. Вашата позиция по въпроса за разговора ни е ясна. Можете да подадете иск за геноцид против страната, която единствена съществува законно, единствено посредством Албания, което би означавало обединяване с Албания. Моля албанците от да не го вършат. Когато поддържате връзка с хора тук и от чужбина, знайте, че те са за смяна на границите, и то на границите на Сърбия “, сподели Вучич.
 Вучич: Сърбия не би трябвало да одобри признаването на самопровъзгласилото се за без значение Косово Вучич: Сърбия не би трябвало да одобри признаването на самопровъзгласилото се за без значение Косово
Сръбският президент Александър Вучич съобщи, във връзка нон-пейпъра за решението за Косово, че Сърбия не може да го одобри заради „ п...
„ В Европа Сърбия има триумф единствено без Косово “, сподели още президентът.
Според него Сърбия може елементарно да реализира съглашение със страните от района, само че задграничните участници непрекъснато желаят да лимитират и лимитират Сърбия. Той добави, че е назначена делегация за договарянията с Косово с посредничеството на представители на Европейски Съюз, която ще се състои от Владимир Джуканович и Александър Мартинович.
„ Като президент не мога да договарям в наличието на задгранични чиновници. Ето за какво ще продължа да се занимавам с други договаряния, без медиатори от Европейски Съюз “, сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР