В Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ над 500 адвокати от 12 колегии

...
В Санаторно-оздравителният комплекс Камчия“ над 500 адвокати от 12 колегии
Коментари Харесай

Съдия Красимир Влахов – лектор на най-големия адвокатски семинар, в СОК „Камчия“


В Санаторно-оздравителният комплекс „ Камчия “ над 500 юристи от 12 колегии от цялата страна взеха присъединяване в семинар на тематика „ Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно “. Събитието е проведено от центъра за образование на юристи „ Кръстю Цончев ” и Националното бюро за правна помощ,   със съдействието на Адвокатски съвет – гр. Варна.



Специален преподавател на семинара беше арбитър Красимир Влахов от Върховния касационен съд, който изрази своето удовлетворение от наличието си в СОК,,Камчия`` и опцията за това да бъдат разисквани значимите промени в Гражданско-процесуалния кодекс, осъществени преди година. По време на семинара беше обърнато особено внимание на термина «очевидна неправилност», въведен на 13 октомври 2017г.



Семинарът беше открит от адв. Йордан Йорданов – ръководител на Управителния съвет на Фондация „ Кръстю Цончев ". „ За нас към този момент стана традиция най - огромните ни мероприятия да се организират в СОК „ Камчия “. Благодарим на общителните домакини за предоставените условия “, показа юрист Йорданов.



Специално одобрение насочи Калоян Икономов – шеф “Стратегии и развиване ” на СОК „ Камчия “, който пожела на уредниците да виждат постоянно толкоз цялостна многофункционалната киноконцертна зала на СОК „ Камчия “, а на участниците – ползотворно осъществяване на семинара.

Санаторно-оздравителен комплекс „ Камчия “ има богат опит в провеждането на подобен тип мероприятия.



На територията на комплекса са ситуирани две киноконцертни зали с по 600 места, Атриум с 400 места, Актова зала с 200 места, четири конферентни зали, над 80 оборудвани кабинета и Амфитеатър с 2000 места. Това прави комплекс СОК,,Камчия`` привлекателно място за осъществяване на конферентен туризъм.

*публикация

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР