В съмнения за корупция в някои от министерствата и неясно

...
В съмнения за корупция в някои от министерствата и неясно
Коментари Харесай

ГЕРБ: Не водим борба за постове и неслучайно не слагаме на първо място регулаторите

В подозрения за корупция в някои от министерствата и неразбираемо носене на отговорност за работата на кабинета упрекнаха сътрудниците си от ГЕРБ-СДС в отговор на думите на премиера акад. Николай Денков от по-рано през днешния ден. В началото на съвещанието на Министерския съвет той даде да се разбере, че не харесва концепцията за съдружно съглашение сред двете обединения в този момент.
Прочетете още
" Очакваме да чуем от Денков като министър-председател какво в действителност е изпълнено. Непрекъснатите подмятания за корупционен багаж намираме за нелепи. Искаме да напомним, че до него стои човек, който към момента не е дал явен отговор на " Чаталджагейт ". Има различен министър, в чието министерство, имаше арести за корупция, и още един министър от неговото държавно управление, който върви с защита - по този начин депутатката Деница Сачева отговори от името на ГЕРБ-СДС на премиера акад. Николай Денков, който не хареса предлагането за съдружни съглашение.

Не водим битка за постове и неслучайно не слагаме преди всичко регулаторите. Затова и не приказваме за разделяне на постове 50 на 50 или 60 на 40, тъй като считаме, ще това е най-малкото неприлично, уточни Сачева.

Ние не виждаме да има крачка напред, която да демонстрира смяна в живота на българските жители, сподели още тя. 

По-рано през днешния ден министър председателят Николай Денков разяснява препоръчаното от ГЕРБ-СДС предложение за съдружно съглашение. Той уточни, че то радикално трансформира целите, набелязани преди 9 месеца. 

" Вместо да продължим с промените, фокусът се слага върху министерски кресла и битка за постове. Заявявам ясно, че не одобряваме такава замяна на целите ", съобщи Денков.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР