В съботния ден Луната транзитира през въздушния подвижен знак Близнаци,

...
В съботния ден Луната транзитира през въздушния подвижен знак Близнаци,
Коментари Харесай

Най -точният хороскоп за 20 август

В съботния ден Луната транзитира през въздушния преносим знак Близнаци, където ще бъде до 03:29 часа на 22 август. В такива дни, и популярност богу почивни, имаме потребност от многообразие, придвижване и шерване.

Еднообразието не ни подхожда, по тази причина през почивните дни е добре да се отдадем на занимания, разходки на чист въздух измежду природата, срещи с другари или родственици, интелектуални занимания и придобиване на нови познания. Бързо усвояваме и обменяме всяка нова информация, по-леко поддържаме връзка, а реакциите ни са бързи.

Адаптивни сме и не сме склонни да претърпяваме всичко прекомерно надълбоко. Появяват се нови хрумвания и забавни прозрения. Не всички Близнаци са несериозни, повърхностни, непостоянни или безотговорни.

Но защото това е преносим знак, мъчно влизат в прочувствен синхрон с тези представители водните и земни знаци. Но пък Близнаци владеят до съвършенство връзките – те могат да беседват както с висшестоящи, по този начин и с елементарните хора от народа.

Затова тези два почивни дни са удобни за договаряния, диалози, покупко-продажби, пътувания, сделки, образование, изложение на мнение – документално и говоримо, научно-изследователска активност, нареждане на облекла или документи, писане и четене, неангажиращ флирт и така нататък Най-добре ще се усещаме в компанията на приятни за другарство и с хора на нашето или по-високо интелектуално равнище. В здравословен проект са уязвими нервната и дихателната системи.

Планетният шеф на знака Близнаци, Меркурий, е в провокационен аспект съпротива с Нептун. Звездите покачват заплахата от измами, обири, несериозно държание, интриги, заплеснатост и неправилни преценки, загуба на документи или друга персонална движимост, хакерски офанзиви.

Звездите през днешния ден са се подредили по по-положителен метод за родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Чувствате се въодушевени, в положително въодушевление и постоянни физически, въпреки и прочувствено превъзбудени силата ви е градивна. Луната в Близнаци е в хармонични аспекти с Венера в Лъв и с Юпитер в Овен.

Ще се радвате на внимание и на обичта на обичаните хора, на положителни вести и придобивки.

Чудесен ден за фамилни срещи и празници, първокласни покупки и дарове, пътувания и занимания с другари, интимни срещи и неангажиращи флиртове, спорт; за посещаване на обучителни семинари, на концерти и други занимателни места навън – концерти, фестивали, събори, автомобилни изложби, изложби на книги и така нататък Освен това през днешния ден към обяд и Марс минава в Близнаци, който ще ви дава сили и сила чак до 23.03.2023 год. Ще поддържа смелите ви фантазии, изяви и дейности.

Но имайте поради, че Юпитер ще се върне още веднъж в Риби сред 28.10 и 20.12.2022 година и в този период от време не е добре да сте прекомерно самоуверени, да рискувате и вършите недомислени дейности.

В този период от време, както и в днешния ден, по-внимателни в общуването и дейностите би трябвало да бъдат родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а съответно през днешния ден – родените през втора декада. В по-малка степен в съботния ден са уязвими и представителите на втора декада Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

Налага се да се преценявате повече с мнението и настроението на близките, повече да изслушвате хората и да говорите най-вече, когато имате да кажете нещо значително и без нападателно държание. Възможни са разногласия, нараснало нервно напрежение и мъчно съгласие. Шофирайте рационално по пътищата и със съобразена скорост. Бъдете здрави!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР