В събота вятърът ще се ориентира от запад, по-късно през

...
В събота вятърът ще се ориентира от запад, по-късно през
Коментари Харесай

Слънчеви и топли почивни дни

В събота вятърът ще се ориентира от запад, по-късно денем и от северозапад - в Дунавската низина и източните региони ще се усили до сдържан. Денят ще стартира с най-вече слънчево време.

Температурите ще се покачат, повече дневните и оптималните ще са сред 8° и 13°. Минимални - най-вече сред минус 5° и 0°. Привечер и през нощта против неделя облачността ще се усили, съвсем без превалявания.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, след обяд тук-там с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад-северозапад. Максималните температури ще са 8°-10°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

В неделя в по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще е от запад, слаб, в Дунавската низина до сдържан, а по здрач в източните региони ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще се покачат, а дневните, основно в Северна България, ще се намалят с един до три градуса.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР