В събота вечерта британският боксьор в лека категория Люк Кембъл

...
В събота вечерта британският боксьор в лека категория Люк Кембъл
Коментари Харесай

Кембъл: Имам недовършена работа, мога да бъда много по-добър

В събота вечерта английският боксьор в лека категория Люк Кембъл не съумя да се оправи с огромния Василий Ломаченко в Лондон.

След дуела 31-годишният войник бе откаран в болница, поради получените удари в главата и тялото. Четири дни след последния гонг, единственият забележим белег от борбата е лека синина под лявото му око. Невидимите вреди, обаче, постоянно са по-големи.

„ За мен в действителност е доста мъчително да изказвам на глас: „ Победиха ме “, признава Кембъл. Работя всеки ден, обричам се на този спорт и просто ми беше в действителност мъчно да изрека тези думи. “

"Винаги съм подобен след срещите - не мога да дремя в продължение на три или четири дни, след което внезапно наваксвам цяла нощ “

„ Ломаченко постоянно е бил необикновен - в никакъв случай не съм се натъквал на него като дилетант, и популярност Богу! Той постоянно превъзхождаше всички като дилетанти.. правеше триковете си върху всички тях. Но не би могъл да направи нито един от тях с мен, тъй като не бих го разрешил. Предполагам, че това демонстрира моята класа “, добави Кембъл.

Това не значи, че боксьорът не е видял очевидните пропуски в работата си.
„ Аз съм перфекционист и до момента в който гледах мач си мислех: „ Мога да бъда толкоз по-добър и ще бъда! “

Боецът осъзнава, че няма време за губене, по тази причина желае идващия му мач да се случи още преди края на годината. Подобно на Ломаченко, обаче, английският войник ​​има да чака. Шампионът на WBC, WBA и WBO няма единствено купата на IBF, която сега се държи от Ричард Коми. Очаква се той да се бие с американеца Теофимо Лопес през декември, обаче, Кембъл. Ако единствено той можеше да примами украинеца да му даде още една цепнатина.

Кембъл призна, че би се радвал на втора опция против Ломаченко, само че е малко евентуално това да се случи.
„ Бих се радвал на реванш, само че почтено казано не мисля, че това ще се случи.Мисля, че му сътворих пъклен доста проблеми, нараних го и в случай че имахме реванш, несъмнено ще се оправя по-добре. "

"Реваншът с Хорхе Линарес евентуално би бил най-хубавата борба. Бих се радвал на тази борба ", споделя той.

Битката против Ломаченко пристигна единствено две седмици след гибелта на бащата на Кембъл Бернар и бе второто проваляне в кариерата на британеца. По-рано той беше пребит от Иван Менди, загуба, за която от дълго време отмъсти. Сега Кембъл се надява да „ почисти “ следващата черна страница от автобиографията си.

„ Оставам в лека категория, до момента в който не печеля международна купа. След това ще забележим, може би ще продължа нагоре, може би ще остана и да я защитя “, споделя той. „ Определено имам незавършена работа, за която би трябвало да се погрижа в лека категория, преди да отида другаде. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР