В събота ще стане свидетели на зрелищни сблъсъци в няколко

...
В събота ще стане свидетели на зрелищни сблъсъци в няколко
Коментари Харесай

Димитров и Медведев в полуфинална битка в Ротердам


В събота ще стане очевидци на зрелищни конфликти в няколко шампионата. Разбира се, вниманието на българските почитатели ще е ориентирано най-много към Ротердам, където Григор Димитров ще се изправи против международния №11 Даниил Медведев.

Това обаче е единствено един от множеството завладяващи конфликти в днешния ден, коефициентите за които можете да видите на

До момента Димитров и Медведев са играли един против различен шест пъти, като салдото е 4-2 в интерес на Медведев. Последната победа на Димитров против този конкурент бе на осминафинала в Индиън Уелс през 2021 (4-6, 6-4, 6-3), а най-скорошният им конфликт бе на полуфинала във Виена предходната година, където руснакът се наложи с 6-4, 6-2.

Преди днешния им конфликт Медведев е считан за любимец с коефициент от, до момента в който ставката за победа на Димитров е .
Централен корт, начало в 14:00 Коефициенти
Кравиц/Пюц – Бопана/Ебдън /
Не преди 16:00
Даниил Медведев – Григор Димитров /
Не преди 20:30 ч.
Яник Синер – Талoн Грийкспур /
Додиг/Крайчек – Жил/Влийген 1.55* / 2.65*

Междувременно в Доха ще забележим конфликт за купата сред двете топ сложени – Ига Швьонтек и Джесика Пегула. Двубоят е плануван за 17:00 ч.

В Буенос Айрес международният №2 Карлос Алкарас ще играе със своя съотечественик Бернабе Сапата Мирайес, а вторият подложен Камерън Нори ше се изправи против Хуан Пабло Варияс.



В Делрей Бийч оглавяващият схемата Тейлър Фриц ще се изправи против Макензи Макдоналд, а в другия полуфинал на корта ще излязат Миомир Кецманович и Раду Албот.



Днес ще има и различен мач с българско присъединяване. Виктория Томова ще играе за място в главната скица на WTA 1000 шампионата в Дубай, а нейна съперничка ще бъде международната №146 Су Жьон Жан.


*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР