В събота Шанхай обяви, че е спечелил битката с последната

...
В събота Шанхай обяви, че е спечелил битката с последната
Коментари Харесай

Шанхай спечели битката с COVID-19

В събота Шанхай разгласи, че е спечелил борбата с последната епидемиологична вълна от COVID-19, което е доказателство за вярно взетите решения и проекти на Централен комитет на ККП, както и напъните на хората от цялата страна, заяви Радио Китай.

„ Ние спечелихме борбата за отбраната на Шанхай “, сподели секретарят на общинския комитет на ККП през вчерашния ден по време на 12-ия конгрес на ККП в Шанхай. Той добави, че градът ползва тактиките за предварителна защита на болестта още от 2020 година и пазят „ портата на страната “. В пика на епидемията Шанхай е обслужил 62% от полетите от чужбина, 53% от входящите пасажери и 46% от импортираните от студената верига артикули.

От 28 март в шанхайските региони Пудун и Пуси бяха въведени строги ограничавания поради COVID-19, като множеството от жителите на мегаполиса останаха по домовете си към два месеца. По време на последната епидемиологична вълна в Шанхай бяха регистрирани над 600 000 случая, като множеството от пациентите към този момент са изписани от лечебните заведения.

Животът в мегаполиса стартира да се възстановява от 1 юни. Местните управляващи започнаха редица ограничения, с цел да оказват помощ на пострадалите бизнеси и физически лица.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР