В събота под съпровода на много музика и игри с

...
В събота под съпровода на много музика и игри с
Коментари Харесай

Ски пистите на Мальовица ще са отворени за нощно каране всеки ден до 2 януари

В събота под съпровода на доста музика и игри с награди бе открит ски сезонът в курортен комплекс Мальовица.

От курорта оповестиха, че до края на коледните празници ще работят по-ниски цени за всички ски карти, като оповестиха, че това е техният подарък за гостите по случай откриването на сезона.

До в часовете от 18:30 до 21:30 всеки ден ще се провежда и Нощно каране, което също е на преференциални цени. Ски зоната работи всеки ден от 8:30 до 16:30.

„ Вече от няколко дни гостите на курортен комплекс се любуват на прелестни спускания под звездите! Благодарение на напълно новото осветяване, което поставихме на пистите Ръждавица, Улея и Стената, както и по трасето на Голямата паничка и Котвата, практикуването на зимни спортове е изцяло безвредно! “ сподели Янко Аврамов от курортен комплекс Мальовица.

Янко Аврамов показа, че доста посетители на курорта споделят персонално и посредством обществените мрежи позитивното си усещане от нововъведенията, които са осъществени преди началото на ски сезона. Освен напълно ново осветяване, за облекчение и улеснение на гостите е сложена гумена ски лента. Съоръжението свързва емблематичната Меча поляна, която среща всички писти и е начало на известни планински направления, с едноименния хотел наоколо. Обособен е специфичен образователен плац наоколо до пистите, а от курорта дават обещание скоро да инсталират специфичен Карусел, на който да играят най-малките.

През последните 2 години цялостен ремонт претърпя и едноименния хотел Мальовица, който се намира до пистите. Последните нововъведения са напълно актуализирано крило, новоизграден спа център, както и по-уютен ресторант със поръчка за още по-добри специалитети.

Въпреки всички вложения, си остава курорт с едни от най-хубавите условия за зимни спортове, както и с преференциални ски карти спрямо огромните курорти. За съпоставяне еднодневна ски карта в Боровец коства 75 лв., а на е 40 лв. без пониженията.

„ Очакваме Ви горе за нови зимни завършения! “ сподели Янко Аврамов.













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР