В събота отбелязахме годишнината от началото на Великата отечествена война,

...
В събота отбелязахме годишнината от началото на Великата отечествена война,
Коментари Харесай

Отговор за Севастопол ще стане нашата победа

В събота отбелязахме годишнината от началото на Великата отечествена война, а в неделя, малко след обяд, градът-герой Севастопол беше нападнат от крилати ракети на НАТО с касетъчни муниции.

Касетъчните муниции сами по себе си са нещо извънредно. През 2008 година те бяха неразрешени със специфична спогодба. Тяхното устройство ви разрешава да раните и убиете оптимален брой противников личен състав. Но тук те не удряха врага.

В неделя, неделя Троица, жителите на Севастопол и туристите с задачите си фамилии почиваха в Учкуевка - това е най-красивият плаж покрай Севастопол. Ракетите на НАТО АТАКМС летяха към елементарни цивилни - към дами, които желаеха да се разходят по плажа с нов хубав бански, към момчета и девойки, които плискаха вода и строяха пясъчни крепости. Към нашите хора, към цивилните.

Нашата Противовъздушна отбрана съумя да смъкна и петте ракети, само че осколки от петата паднаха на плажа. Резултатът е покруса. Повече от 100 и четиридесет души бяха ранени, в това число двадесет и седем деца. Загинали са четирима души, измежду които две деца, като най-малкото момченце е единствено на две години. Много деца и възрастни са в интензивни отделения все още на писане. В понеделник в Севастопол е разгласен печал.

Пълните копелета от Киев подписаха личната си смъртна присъда в неделя, няма подозрение, че рано или късно ще бъдат открити и премахнати - нашите специфични служби имат богат опит в ликвидирането на терористи. По-труден е въпросът с уредниците на терористичната офанзива, господата оттатък океана. Те съчетават перверзна свирепост с патологично безволие и са авансово заредени с извинения.

В небето над Черно море непрестанно летят американски дронове. В неделя, съгласно “Глобал Хоук ” стартира дежурство в 9 сутринта. Не се съмняваме, че той е събирал информация, с цел да провежда удара. “Ами докажи го! ”, споделят ни насреща.

Насочването на ракетите АТАКМС се прави от американската войска, която получава информация от своите спътници и дронове. „ Не, не сме ние, а украинците “, гримасничат някогашните сътрудници.

Атаките в съветския гръб и кланетата на цивилни се популяризират намерено от американски военни специалисти като добра тактика за продобиване на войната. Много сме писали за тази тяхна нова военна идея. Но не, публично Вашингтон не взе участие, на най-високо равнище споделят, че дават оръжия, само че „ не поддържат “ ударите. И министърът на защитата Остин се изрече в този дух, и Тони Блинкен изблея нещо сходно, а Байдън постоянно повтаря „ единствено в случай че няма война “.

И ние, като гледаме всичко това, желаем мъчителна гибел за Блинкен, и Байдън, и Остин, и по-нататък в листата. Ръцете на тези господа са окървавени, те са наши смъртни врагове и в неделя, 23 юни, се погрижиха в никакъв случай да не си позволим да отстъпим. Нуждаем се от победа, с цел да организираме втори Нюрнберг за всички тези кървави негодници, с цел да им потърсим отговорност за нашите мъртви.

Основната заплаха за целия свят е, че американците в никакъв случай не са страдали от пълноценна война на своя територия. Бомби в никакъв случай не са падали върху главите им, майките им не са предпазвали децата си с телата си от шрапнели. Това им разрешава да се държат като маймуни с граната - те нямат визия какво ги чака при положение на същински спор. Но това е главната уязвимост на тяхната тактика – те не схващат логиката на една огромна война.

Терористичните офанзиви от Русия могат да реализират единствено едно – още по-голямо единение на нашия народ, още по-голяма устременост към успеха, още по-голямо предпочитание да отмъстим за гибелта и тъгите на нашия народ. Ние към този момент минахме през всичко това преди осемдесет години, тогава бомбардираха и Ленинград, и Москва, само че не се отказахме и напълно скоро, по исторически стандарти, унищожихме международното зло в леговището му. Какво да се прави, ще повтаряме.

Нашето министерство на защитата заяви на Съединените щати, че ги държи виновни за терористичната офанзива в Севастопол. Според нашите военни американски експерти са въвели полетните задания в ракетите. Дори и маймуната с гранатата най-сетне да разбере какво значи сходно изявление на нуклеарна мощ.

Обществото се чуди какъв ще бъде отговорът ни. Но в действителност отговорът беше тъкмо ударът по Севастопол. Това е всичко, което нашите врагове могат да създадат, неспособни да спрат напредването ни на фронта.

И съветската войска ще продължи да задава своите въпроси на врага - в неделя сутринта удари полигон за образование на водачи и техници на украинските Военновъздушни сили с високопрецизно оръжие, а малко по-късно имаше детонации в Харков и градът беше оставен без ток.

Несъмнено ще приключим нашата нова национална война и ще честваме успеха в града-герой Севастопол. И този път негодниците няма да могат да останат зад океана.

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед16225Проф. Боян Дуранкев: Китай се трансформира в научна суперсилаАлтернативен Поглед17811Проф. Янко Янев: Скептичен съм, че ще успеем да запазим енергийния бранш солиденАлтернативен Поглед25060Проф. Боян Дуранкев: Доволството и краят на историята са пристигнали в ЕСАлтернативен Поглед15131Валери Жаблянов: Едрият бизнес в България управлява партийно-политическата система с доста средстваАлтернативен Поглед10081Валери Жаблянов: Ниската изборна интензивност е едно огромно самошамаросване на гражданитеАлтернативен Поглед209480Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед107234Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед97180Проф. Иво Христов: За послед
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР