В събота около 23.15 часа се извършва рутинна проверка, тъй

...
В събота около 23.15 часа се извършва рутинна проверка, тъй
Коментари Харесай

Наркодилър прегазил полицая в София с мръсна газ, намерили брадви и бухалки в колата му

В събота към 23.15 часа се прави рутинна инспекция, защото има информация, че сходен автомобил не се подчинява на полицейски разпоредби. Полицаи са подходили към автомобила, колата включва на задна скорост, удря паркирана кола и с висока скорост прегазва служителя. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия началникът на отдел "Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Ангел Бадънков във връзка случая с блъснатия служител на реда в София.

Извършителят с така наречен мръсна газ прегазва сътрудника и съумява да избяга. Колегата е със строшен крайник, таз, седем ребра и повреден бял дроб. В доста тежко положение е, с заплаха за живота, съобщи комисар Бадънков.

Той е дълготраен чиновник, същински експерт. Надявам се всичко с него да бъде наред и откакто се оправи, да продължи да работи при нас, добави полицейският началник.

Той посочи, че търсеният за нападението е от София, престъпно провявен, арестуван е неведнъж за разпространяване на опиати.

Веднага са подхванати заградителни мероприятия и автомобилът му е открит. В него са открити брадви, мачете, палки, бухалки. В момента целият запас на бранш "Издирване " е впрегнат и в скоро време мъжът ще бъде открит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР