В събота около 18.20 часа на пътя между селата Руен

...
В събота около 18.20 часа на пътя между селата Руен
Коментари Харесай

Шофьор на линейка се бори за живота си след нападение от пияна тълпа

В събота към 18.20 часа на пътя сред селата Руен и Ябълчево, л.а. " Опел Зафира ", с бургаска регистрация, ръководен от 18-годишен мъж от Дъскотна, със стаж 5 дни, заради придвижване без нужната отдалеченост, е блъснал откъм гърба каруца с кон, ръководена от 18-годишен мъж от Руен. С втория се е придвижвало и 8-годишно момче от Руен, което същото е получило повърхностни рани по главата.

При медицинския обзор, осъществяван от страна на чиновници на " Спешна помощ " - Руен, майката на потърпевшото дете – 32-годишна жена от  Руен почнала да крещи и да се държи нападателно. Майката е подкрепена от нейни близки, които били във очевидно нетрезво положение. Заедно те нападали словесно лидера на колата за спешна помощ и желали да се саморазправят с него. Те съумели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло. Водачът на колата за спешна помощ – 43-годишен мъж от Руен е обкръжен от нападателните родственици. С цел обезвреждане ескалиращото напрежение двама полицейски чиновници от Районно ръководство – Руен, пристигнали на мястото на случая, произвели със служебното си оръжие няколко изстрела в безвредна посока. След в допълнение оказано подпомагане са арестувани шестима мъже, съпричастни към осъществения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от Руен.

Пострадалият лидер на колата за спешна помощ е превозен в УМБАЛ - Бургас и настанен в поделение " Неврохирургия " с комоцио и е с заплаха за живота. Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Руен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР