В събота мислете добре, преди да вземете решение или да

...
В събота мислете добре, преди да вземете решение или да
Коментари Харесай

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел отдих

В събота мислете добре, преди да вземете решение или да действате по задания, за които авансово имате чувство, че ще влезете в несъгласие с други хора. През този ден бъдете деликатни на работното си място, изключително в случай че работата ви е обвързвана със характерна активност, която изисква по-голяма централизация към разнообразни елементи.

Ако допуснете неприятности през днешния ден, тяхното разрешаване ще ангажира вниманието ви през цялата последваща седмица.

Събота ще бъде удобен ден за пътешестване за отдих, посещаване на забавни места, посещение на другари или родственици и други

Днес може да научите за неподходящи събития в живота на жена, която познавате и които са се случили в близкото минало.

ЛЮБОВ: през днешния ден избягвайте с колегата си полемики или разискване на забавни за вас хрумвания свързани с пари, защото няма да срещнете съответното схващане. Ако имате предпочитание, което ще изиска разноски през днешния ден, то евентуално ще срещнете отпор. Мнозина от вас ще се надяват на ново развиване на една завършила в предишното връзка или на такава, която сега изживява сериозна рецесия.

Овен

Вероятен е буен и доста сериозен интервал в любовните ви каузи. Една мимолетна връзка ненадейно може да се окаже значима за вас. През деня е допустимо тясно другарство с родственици, съседи и познати, което може мощно да ви умори.

Настъпва време, богато на активност и делово другарство, срещи с доста хора, даващи ви потребна информация.

Телец

За вас постигането на естетика в общуването с обичания човек е сякаш изкуство, в което се пробвате да постигнете все по-голямо съвършенство.

Днес проявявате наклонността да не забелязвате дребните обстоятелства и потребностите на ежедневния живот.

Най-комфортно се чувствате в груповата работа. В положение сте да решавате по едно и също време няколко казуса.

Близнаци

За рационализиране на външния ви сексапил ви е необходим тласък и по тази причина сте склонни да установявате нови сантиментални връзки. Възможно е в фамилните ви връзки да не доближава непоклатимост и успокоение.

Някои Близнаци съумяват да пробият във авторитетна сфера и да заемат значим пост.

Рак

Романтичните връзки може да ви се сторят обнадеждаващи. Днес притежавате великолепен организаторски гений и дарба да обединявате хората, паралелно с вас са приятелите, които може да ви оказват помощ в сложна минута.

Краят на месеца и началото на идващия са удобни за действия в областта на висшето обучение, туризма, юриспруденцията и богословието.

Лъв

Любовните връзки могат да бъдат прекомерно буйни и напрегнати. Невъзможно е да се живее непрекъснато в такова напрежение, по тази причина в случай че свързвате живота си за дълго, би трябвало добре да си помислите.

Днес за вас имат огромно значение връзките с приятелите. С тях е допустимо цялостно взаимно схващане.

Възможно е да се заемете с преустрояване и подписване на нови контракти.

Дева

Възможно е стълкновение с неприкрита неистина. Трябва да се отървете от тщеславието и несъразмерната горделивост. Денят може да се окаже сполучлив за вас. Всичко ви се удава леко.

Работата, с която сте се занимавали напоследък е способна да ви донесе бърз и сериозен резултат.

Везни

Изменчивият ви вътрешен свят желае през днешния ден нетрадиционно обграждане или нови чувства. Близките ви са настроени оптимално благожелателно и това ви изпълва с сила и оптимизъм, което постоянно е залог за триумф.

Помнете, че за вашия триумф може съществено да попречи единствено вашата персонална неорганизираност и желанието да решите незабавно несвързани между тях проблеми.

Скорпион

Възможна е промяна на тактиката в любовните връзки. Много Скорпиони са способни да водят загадка, подмолна игра. Възможна е вашата мнителност към всичко и към всеки.

Днес не би трябвало да разширявате сферата си на активност, да взимате значими решения. Не всичко се получава както си мислите.

Поради непотребна недоверчивост и съмнение можете да изплашите евентуалния сътрудник и да пропуснете преференциална договорка.

Стрелец

Може да се наложи мъжете Стрелци да проявят чудеса на галантността, с цел да завоюват сърцето на своята годеница. Не докарвайте до раздор връзките с роднините и приятелите.

Възможно е договарянията, късите пътувания, издателската активност и рекламата да бъдат сполучливи.

Козирог

Вероятно е да се появи добра основа за взаимно схващане при изискване, че и двете страни са подготвени на отстъпки. Жадувате за доверие и схващане, по тази причина се старайте повече да обсъждате проблемите си, да споделяте усещанията си по разнообразни въпроси.

Това е преуспяващ интервал. Вероятни са познанства с хора, които да ви оказват помощ в кариерата.

Водолей

Не е изключено да срещнете отдавнашната си фантазия. Постарайте се да прекарвате повече време дружно с обичания си човек – това ви оказва помощ взаимно да се заредите с сила и обич.

През първата половина на деня са вероятни леки скарвания, само че във втората половина равновесието би трябвало да се откри.

В професионалната сфера се базирайте на личното си мнение. Не слушайте ничии препоръки.

Риби

Може да извършите кариера в изкуството или в организирането на развлечения, ресторантьорството и хотелиерството, само че би трябвало да се спрете в точния момент, с цел да не би вашите прищявки и безвкусица да ви погубят.

Увереността в триумфа ви прави неотразими. Успявате, въпреки и с огромен труд, да намерите общ език с половинката или с околните си родственици.

dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР