В събота миньори и енергетици отново ще затворят пътни артерии

...
В събота миньори и енергетици отново ще затворят пътни артерии
Коментари Харесай

Внимание шофьори: Протестно шествие ще блокира пътни артерии край Стара Загора и Казанлък в събота

В събота миньори и енергетици още веднъж ще з атворят пътни артерии в област Стара Загора , а протестното автошествие ще завърши в град Нова Загора. Това заяви Станимир Георгиев, ръководител на Управителния съвет на сдружението " Миньори и енергетици дружно ".

Този път митингът ще стартира от две точки. Първата е станалата към този момент обичайната - паметника на св. Иван Рилски в Раднево, където протестиращите ще се съберат в 9:00 часа и ще тръгнат към Стара Загора, ще преминат по околовръстния път, с цел да се включат по основния път сред Стара Загора и Казанлъ к и да стигнат до така наречен Върха. Вторият лъч ще се събере на паркинга на езерото „ Загорка “ в северната част на Стара Загора в 10:00 часа, с цел да тръгне също към сборния пункт Върха. Очаква се към 11:00 часа двата лъча да се обединят и да затворят придвижването сред Стара Загора и Казанлък в правата за интервал от 45 минути.



Протестът ще продължи своето придвижване и ще стигне до Казанлъ к, ще премине през целия град, с цел да се върне и да продължи по подбалканския път към Мъглиж. На разклона към подбалканското градче, до така наречен място Чешмите протестиращите още веднъж ще блокират придвижването за към 30 минути.

След тази спирка автошествието ще продължи по подбалканския път в посока Гурково ще премине в южната част на градчето и ще продължи своето придвижване към Нова Загора. Там ще бъде и последната блокирана пътна права. Предвижда се придвижването да бъде прекратено към 17:00 часа за интервал от към 50 минути, след което митингът да завърши.

Очаква се в автошествието да се включат към 100 автомобила. „ Организацията е направена, известени са засегнатите общини и е направено конкретизиране с Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи за уточняване на маршрутите “, уточни още Георгиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР