В събота и през нощта на събота срещу неделя ни

...
В събота и през нощта на събота срещу неделя ни
Коментари Харесай

Време за финали: Коментирайте днешните мачове


В събота и през нощта на събота против неделя ни предстоят няколко финала.

Първият мач за трофей денем ни води към Дубай, където Андрей Рубльов ще опита да спре серията от изненади на Иржи Весели.

Чехът отстрани Чилич, Баутиста Агут, Новак Джокович, след което и Денис Шаповалов, с цел да стигне до четвъртия край в кариерата си. Междувременно руснакът е в серия от осем победи и е на още една от това да влезе в клуба на тенисистите с по 10 трофеи.

Баланс: 0-0

Начален час: 17:00 ч.

По същото време в Доха Ига Швьонтек и Анет Контавейт ще премерят сили в последния мач от конкуренцията. Полякинята спря топ поставената Сабаленка, до момента в който естонката прекъсна серията на намиращата се във феноменална форма Йелена Остапенко.

Баланс: 2-2

Начален час: 17:00 ч.

В ранните часове на идващия ден Рафаел Надал ще премери сили с Камерън Нори в опит да резервира съвършеното начало на сезона си и да грабне трофей №3 за годината. Нори също е в добра серия, откакто завоюва Делрей Бийч, само че влиза в мача като новобранец.

Баланс: Надал 3-0 Нори

Начален час: 05:00 ч.

Ще се изиграят и полуфиналите в Гуадалахара, където Слоун Стивънс се изправя против Ана Калинская, а Мари Божкова против Киан Ван.

Начален час: 03:00 ч.

Коментирайте с нас всичко най-интересно от света на тениса. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР