В събота (17 февруари) от 22:00 часа предаването на БНТ

...
В събота (17 февруари) от 22:00 часа предаването на БНТ
Коментари Харесай

Неразказаните истории на Петър Василев в Извън играта

В събота (17 февруари) от 22:00 часа предаването на Българска национална телевизия HD „ Извън играта “ феновете ще имат среща с един от най-популярните спортни публицисти у нас – Петър Василев. С актива си като коментатор за феновете на Българска национална телевизия от 14 издания на Олимпийски игри, европейските и международни шампионати по футбол през последните повече от две десетилетия, мотоциклетни надпревари, боксови шампионати, Петър Василев е завоювал почетно място в историята на българската спортна публицистика.


Пред водещата Люба Пашова той ще показа неразказани истории към именития мач на „ Парк де Пренс “ през 1993 година, с който стартира неповторимото американско лято на българския футбол. Тогава дружно с него на коментаторския пулт е именитият състезателен публицист Николай Колев – Мичмана, чието професионално самопризнание е най-голямата премия в сбирката на Пепи Василев.

В разгара на зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг, където разяснява надпреварите в ски-скоковете, Петър Василев ще се върне към спомените си от другите олимпиади за които е работил. Ще опише за срещата си с Рей Чарлз на парижкото летище и за клетвата, която дава в памет на различен популярен ефирен коментатор – Ричард Груев.

Близо 3 десетилетия от живота на Петър Василев са свързани с Българска национална телевизия, професионалните задължения са го срещали с най-големите звезди на международния спорт, а безпогрешната му преценка за събития, хора и обстановки поддържа респекта на сътрудниците му и през днешния ден.

Гледайте Петър Василев в предаването „ Извън играта “

в събота (17 февруари) от 22:00 часа по Българска национална телевизия HD!

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР