В събота – 27 януари, и неделя – 28 януари,

...
В събота – 27 януари, и неделя – 28 януари,
Коментари Харесай

За фестивала „Сурва“ в събота и неделя от 9 ч. до 14 ч. се променя движението по пътен възел „Даскалово“ на АМ „Струма“

В събота – 27 януари, и неделя – 28 януари, от 9 ч. до 14 ч. се трансформира придвижването по пътен възел „ Даскалово “ на Автомагистрала „ Струма “ в региона на Перник за осъществяване на 30-тия Международен фестивал на маскарадните игри „ Сурва “.

В двата дни пътуващите по Автомагистрала „ Струма “ от София към Перник ще минават през дясната външна лента на кръговото кръстовище на пътен възел „ Даскалово “ към дясната лента на път I-6 Перник - Кюстендил. Трафикът от София по път I-1 Владая - Драгичево в посока Перник ще се движи през междинната лента на кръговото кръстовище на пътен възел „ Даскалово “ към лявата лента на път I-6 Перник - Кюстендил.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно, със съобразена скорост, без да подхващат рискови маневри и изпреварвания, с които да заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да потеглят на път с коли, готови за зимни условия и да следват краткотрайната организация за придвижване. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР