В Рюселсхайм имат повод за радост - корейската компания Hyundai

...
В Рюселсхайм имат повод за радост - корейската компания Hyundai
Коментари Харесай

Hyundai Motor Europe планира изследователски кампус в Рюселсхайм

В Рюселсхайм имат мотив за наслада - корейската компания Hyundai Motor Europe възнамерява сериозна инвестиция в строителен обект на повърхност от 25 000 квадратни метра в мегаполиса Рейн-Майн.

Отдаден на визията „ Прогрес за човечеството “, Hyundai желае да предприеме идващите стъпки по пътя към огромната цел да стане снабдител на цялостни решения за подвижност, по тази причина на първо място желае и би трябвало да работи върху по-нататъшния прогрес за подвижност без излъчвания.

Hyundai също по този начин ще разшири тестването и оценката на SmartSense, усъвършенстваната технология на компанията за системи за подкрепяне на лидера, в бъдещия си проучвателен кампус в Рюселсхайм. Така информационно-развлекателните функционалности предлагани от корейската компания в колите й също ще се развиват още по-сериозно и задълбочено.

Освен това новият център ще разполага с лаборатория за електрификация, работилница, многофункционален център за разбори, офис за търговски транспортни средства и шоурум за автомобилната гама на компанията.

Проектът за изследователския корпус ще бъде утвърден в края на октомври. Вече е ясно, че екологичната му архитектура съдържа креативен пространства, които ще приканват към съдействие и нововъведения. Целият център би трябвало да бъде подготвен да отвори порти до ноември 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР