В руското посолство в Пекин се състоя премиерата на третото

...
В руското посолство в Пекин се състоя премиерата на третото
Коментари Харесай

YotaPhone 3 дебютира в Пекин

В съветското посолство в Пекин се състоя премиерата на третото потомство на смарт телефона с два екрана YotaPhone. Апаратът е разработван в продължение на 10 месеца с присъединяване на над 100 експерти от Русия и Китай.

На гърба на новия смарт телефон има спомагателен сензор, който преценя кой от двата екрана да бъде отключен. В бутона Home на предната страна пък е ситуиран датчикът за пръстови отпечатъци.



YotaPhone 3 ще се продава с няколко авансово конфигурирани приложения за четене на електронни книги, в това число iReader, и библиотека с класическа и модерна литература.



Двата екрана на новия руско-китайски смарт телефон са 5.5-инчов AMOLED с разграничителна дарба FullHD и 5.2-инчов e-ink. Апаратът има осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 625, 4 GB оперативна и 64/128 GB вградена памет. Основната камера е с резолюция 13, а предната - с 12 мегапиксела.



Батерията на YotaPhone 3 има потенциал 3 200 mAh. Операционната система е Android 7.0. В Китай базовата версия с 64 GB коства 2 398 юана ($360), а 128-гигабайтовата - 3 098 юана ($465).

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР