В руския черноморски курорт Анапа, Краснодарски край, след двуседмична кома

...
В руския черноморски курорт Анапа, Краснодарски край, след двуседмична кома
Коментари Харесай

10-годишна ученичка се изкъпа в Черно море и умря след 2 седмици в кома

В съветския черноморски курорт Анапа, Краснодарски край, след двуседмична кома умря 10-годишна ученичка от Мурманск, която се къпала в морето дружно с майка си и се нагълтъла с вода. Това оповестява локалното следствено ръководство.

Семейството отишло на плаж на 8 юли 2018 година Докато се къпали в морето, детето потънало под вода. Майката незабавно потърсила здравна помощ и момичето било откарано в локалната болница. След два дни то било преведено за продължение на лекуването в профилирана детска болница в Краснодар, се споделя в известието на следствието.

Отбелязва се още, че без значение от оказаната здравна помощ, на 20 юли момиченцето е умряло.

В момента се организират инспекции и експертизи, които би трябвало да изяснят събитията и аргументите за трагичното произшествие. На идващия ден след случая къпането в Черно море в региона на Анапа е било неразрешено поради влошените метеорологични условия.

Покрай следствието на случая с ученичката от Мурманск още веднъж се заприказва за по този начин нареченото “вторично удавяне” - тихата гибел. При такива произшествия давещите се деца или възрастни са избавени, извадени са от водата, само че дни по-късно умират.

Какво преoставлява " вторичното удавяне ", признаци и допустимо ли е избавление четете в zdrave.to

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР