В Русия ще бъде създаден всъдеходът-амфибия Triton. Ще се използва

...
В Русия ще бъде създаден всъдеходът-амфибия Triton. Ще се използва
Коментари Харесай

Русия ще създаде всъдехода Тритон за нуждите на специалната военна операция

В Русия ще бъде основан всъдеходът-амфибия Triton. Ще се употребява за прекосяване на водни загради и основаване на предмостия в региона на специфичната военна интервенция, оповестяват съветски медии.

Генералният шеф на развойната компания Константин Багдасаров сподели, че всъдеходът ще може да се употребява както от съветското Министерство на изключителните обстановки, по този начин и в гражданската сфера.

„ Едно от най-обещаващите посоки за потребление на „ Тритон “ през днешния ден е прекосяването на водни трудности с последващото основаване на предмостия в зоната на специфичната военна интервенция “, сподели той, добавяйки, че доста сектори от отбранителната линия на съветските въоръжени сили в зоната за специфични интервенции тече около резервоари.

Според него, „ с цел да ги преодолеем, е належащо да се сътвори предмостие на отсрещния бряг, което да разреши основаването на преходи, които ще разрешат прехвърлянето на тежка техника. ”

" Тритон " ще може да влиза във водата, като " скача " от ниска канара. Товароносимостта по вода е един звук и половина, на сушата - един звук. Цената на автомобил с бензинов мотор ще бъде 2,4 милиона рубли, с дизелов мотор - 2,9 милиона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР